yle.fi

Katkarapu-couscouskasari

Katkarapu-couscouskasari 

400 g 
200 g
    2 dl
 1/2 dl
    1
 1/2 
         

katkarapuja 
couscousia 
tomaattimehua 
oliiviöljyä 
valkosipulinkynsi 
chilipalko hienonnettuna
basilikaa
suolaa

 

1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää hienonnettu valkosipuli sekä chili.
2. Lisää katkaravut sekä tomaattimehu ja sekoita. Mausta suolalla.
3. Jaa raaka couscous neljään uuninkestävään annosvuokaan ja kaada katkarapukastiketta päälle.
4. Laita 180-asteiseen uuniin 5 minuutiksi. Koristele lopuksi basilikalla.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä