yle.fi

Paperinyytissä haudutettua lohta, cashewpähkinäpilahvia ja kasviksia

 

    4 
    1
    2
    1
200 g
            

lohipalaa à 150 g 
1 kesäkurpitsa 
kelt. ja pun. paprika
fenkoli 
aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
basilikaa

 

pilahvi

    1 dl
    2 tl
    1
    1
    1
    5 dl
            

cashewpähkinöitä 
kuminansiemeniä 
laakerinlehti 
sipuli hienonnettuna 
valkosipulinkynsi hienonn. 
keitettyä riisiä
rypsiöljyä

 

1. Paloittele kasvikset ja pyörittele oliiviöljyssä.
2. Grillaa ne nopeasti raitaparilalla ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
3. Kuumenna kasari ja lisää sinne oliiviöljy ja pähkinät. Paahda hetki.
4. Lisää sipulit ja mausteet. Kypsennä kunnes sipulit ovat kypsiä.
5. Lisää riisi ja mausta suolalla.
6. Leikkaa leivinpaperista neljä palaa ja aseta pilahvia pohjalle, kasviksia ja basilikaa päälle ja maustettu lohi päällimmäiseksi, nahkapuoli ylöspäin.
7. Nosta paperin reunat ylös ja sulje esim. narulla nyytiksi.
8. Kuumenna kiehuvassa vedessä n. 8 minuuttia kunnes kala on kypsää.
Avaa nyytit vasta pöydässä.

Valmistusaika 20 minuuttia.

> Valkosipulimajoneesin ohjeeseen

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä