yle.fi

Rosmariinisiikaa

Rosmariinisiikaa

     4 kpl
     1 dl
     1
    
    

siikafileitä à 120 g
hienonnettua tuoretta leipää
sitruunan mehu ja kuori
voita/rypsiöljyä paistamiseen
rosmariinia
suolaa, vastajauhettua valkopippuria

 

1. Poista kalafileistä ruodot sekä vatsarasva.
2. Leikkaa nahka puolelle viiltoja terävällä veitsellä ja laita jokaiseen viiltoon yksi rosmariinin lehti. Mausta fileet suolalla sekä valkopippurilla.
3. Laita voita/rypsiöljyä paistinpannulle. Aseta kalafileet nahkapuoli alaspäin pannulle ja anna ruskistua, kunnes ne ovat lähes kypsiä.
4. Lisää leipä, sitruunanmehu ja –kuori pannulle ja käännä fileet.
5. Anna leipien ruskistua hieman, samaan aikaan kala kypsyy loppuun ja tarjoile heti.

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä