yle.fi

Sitruksella marinoituja jättiravunpyrstöjä

Sitruksella marinoituja jättiravunpyrstöjä

  16 kpl 
    2 
200 g
  16 kpl  
    

jättiravunpyrstöjä 
limen mehu ja kuori 
tofua 
kirsikkatomaatteja
basilikaa
romainesalaattia
suolaa
rypsiöljyä
varrastikkuja

 

majoneesi: 2 dl majoneesia, mintunlehti hienonnettuna, suolaa, mustapippuria

1. Kuori ravunpyrstöt ja poista suoli leikkaamalla selkäpuolelle pieni viilto ja vetämällä suoli pois.
2. Sekoita ravut, limen mehu ja kuori keskenään ja anna maustua 20 minuuttia.
3. Valmista majoneesi sekoittamalla ainekset keskenään.
4. Kuutioi tofu. Laita raaka-aineita vuorotellen varrastikkuihin, sivele öljyllä ja grillaa nopeasti raitaparilalla tai grillissä. Mausta suolalla.
5. Tarjoile romainesalaatin ja minttumajoneesin kanssa.

Valmistusaika 30 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä