yle.fi

Vanhanajan silakkarullat

Vanhanajan silakkarullat

600 g
     2 tl 
     
     1 
     3 rkl
     2 dl
0,5 dl
1, 5 rkl 
   

silakkafileitä
suolaa, musta- tai 
valkopippuria
pieni sipuli
hienonnettua tilliä
vettä
väkiviinaetikkaa
sokeria

 

1. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli.
2. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle
reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta.
Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten
paistinpannuun.
3. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli.
4. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi pannuun ja
kuumenna liedellä miedolla lämmöllä, kunnes liemi on lähes
kiehumispisteessä.
5. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.

Valmistusaika 20 minuuttia.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä