yle.fi

Porkkanakakku ja valkosuklaa-kinuskia

Porkkanakakku ja valkosuklaa-kinuskia

   3
   3 dl
   3 dl
   2 tl
   3 tl
   4 dl 
150 g    

munaa
sokeria
vehnäjauhoja
leivinjauhetta
kanelia
porkkanaa hienoksi raastettuna
voita sulatettuna

 

valkosuklaa-kinuski
100 g sokeria
100 g kuohukermaa
50 g valkosuklaata

vaniljajäätelöä

1. Vaahdota munat ja sokeri.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
3. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta,
porkkanaraastetta ja rasvaa.
4. Sekoita tasaiseksi.
5. Vuoraa korkealaitainen kakkurengas, jonka halkaisija on 5 cm,
leivinpaperilla ja laita massaa puoleen väliin.
6. Paista 200 asteisessa noin 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Valmista
sillä aikaa kuorrutus.
7. Paahda sokeri pannulla ruskeaksi ja lisää kerma. Anna hautua 5 minuuttia
ja lisää valkosuklaa. Kuorruta porkkanakakut.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä