yle.fi

Porocarpaccio

Porocarpaccio

100 g
2-3  rkl     
     4 tl
     4 tl
   
    3 rkl
    1 rkl

     

jäädytettyä poron sisäpaistia
hienoksi raastettua parmesaania
hienoksi leikattua ruohosipulia
kapriksia
pari murua Guèranden merisuolaa
majoneesia
Worchestershire-kastiketta

1. Anna poronpaistin sulaa jääkaapissa kohmeiseksi, niin että se on hyvä leikata. Leikkaa se mieluiten leikkelekoneella ohuiksi viipaleiksi. Leikaa niin paljon, että koko ison lautasen/vadin pohja peittyy lihasta.
2. Sekoita majoneesiin Worcherstershire-kastike (sen pitää olla myös kirpeähkö). Tarvittaessa lisää hyvää punaviinietikkaa tai nuorta balsamico-etikkaa.
3. Sirota lihan päälle parmesaaniraastetta, ruohosipulia, kaprikset ja muutama murunen Guèranden suolaa.
4. Pane majoneesi kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Leikkaa kärjestä hyvin pieni pala pois ja pursota lihan päälle ohutta raitaa.

 

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä