yle.fi

Hunajamarinoidut valkosipunlinkynnet

Hunajamarinoidut valkosipulinkynnet 

500 g

 1,5 dl
 1,5 dl 
 1 rkl
 1 dl
 1 dl
 1 rkl

 

 

kuorittuja valkosipulin kynsiä

vettä
viinietikkaa
suolaa
oliiviöljyä
hunajaa
sitruunamehua
tuore chilipalko suikaleina tai hakkeena

  Banana Stock Ltd

1. Mittaa vesi, viinietikka ja suola kattilaan.
2. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet ja keitä pari minuuttia.
3. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon hunaja, öjy, sitruunamehu ja chili.
4. Nostele kynnet pestyihin, kuivattuihin ja ilmatiiviisiin purkkeihin ja kaada liemi päälle.
5. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari päivää. Maku paranee ajan myötä.
6. Vinkki: purkkiin voi näön vuoksi laittaa vaikkapa timjamin oksan tai kokonaisen chilin.
7. Vinkki: maustunutta öljyä voi käyttää ruoanlaitossa .

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä