yle.fi

Pudla-letut

Pudla-letut

    2,5 dl
  (0,5 dl
    1 tl
    1 tl
    1 tl
    1 tl    
1/2 tl
    3 dl
    2
    1 dl
    1
    1
    1 rkl

kikpapujauhoa
hiivaleipäjauhoja)
juustokuminan siemeniä
hingiä
kurkumaa
suolaa
mustapippuria (jauhettua)
kylmää vettä
keskikokonaista tomaattia pieninä paloina
tuoretta persiljaa silputtuna
paprika pieninä kuutioina
porkkana karkeasti raastettuna
tuoretta inkivääriä raastettuna

 

1. Sekoita kulhossa kikpapujauho (ja hiivaleipäjauho) ja  mausteet. Lisää vähitellen vettä samalla sekoittaen, kunnes sinulla on paksuhko lettutaikina.
2. Lisää vihannekset ja inkivääriraaste.
3. Paista pudla-letut pannulla öljyssä ( n.10 cm halkaisija) kummaltakin puolelta kauniin kullanruskeiksi.

(Ravintola Gopalin resepti, Kotiopit -sivuilla videossa Vegaanin ruokavalio.)

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt.

YLE Areena

YLE Areena

 

Ohjelman jaksot ovat nähtävissä Areenassa 30 vuorokauden ajan tv-lähetyksen jälkeen.
> Areenaan

Kotikokit teksti-tv:ssä