Kymmenen riivinrautaa
Tuottaja Anna-Maija Kokkonen
Kuvaus Jari Mutikainen
Äänitys ja leikkaus Pekka Lampela
Musiikki Olli Ahvenlahti
Ohjaus Ere Kokkonen
Tuotanto Ere Kokkonen Oy


JAKSOT:

1. Onneksi olkoon Rauno Rämekorpi!

Teollisuusneuvos Rauno Rämekorpi täyttää 60 vuotta ja onnittelijoita riittää. Harmi kyllä Raunon vaimo on allerginen kukille ja mies joutuu kuskaamaan kukkapaljouden kaatopaikalle - tai sinne saakka ei ihan ehditä kun apuun tulee taksinkuljettaja Seppo Sorjonen. Edessä onkin raskas ja "nautinnollinen" retki.

Päärooleissa: Esko Salminen, Santeri Kinnunen, Petra Frey, Anu Sinisalo, Rinna Paatso, Jukka Juolahti ja Kari Väänänen.


2. Että minäkö isä?

Teollisuusneuvos Rauno Rämekorpi saa elämänsä syntymäpäivälahjan ja sitä on tietysti syytä juhlia - juhlinta vain karkaa käsistä. Onneksi apu on lähellä, yhtä lähellä kuin neuvokas taksikuski Seppo Sorjonen. Ja naisia tuntuu riittävän!

Päärooleissa: Esko Salminen, Santeri Kinnunen, Petra Frey, Anu Sinisalo, Kirsi Ylijoki, Kristiina Elstelä, Veera Degerholm ja Jukka Juolahti.


3. Mutta missä on vaimo?

Teollisuusneuvos Rauno Rämekorven "kukkaismatka" saa vakavan käänteen kun nuorta hitsarityttöä kohtaa sydänkohtaus, mutta asiat kääntyvät taas parhainpäin - tosin vain hetkeksi, sillä hankaluudet alkavat kasaantua.

Päärooleissa: Esko Salminen, Santeri Kinnunen, Petra Frey, Veera Degerholm, Susanna Haavisto, Aino Seppo, Rea Mauranen ja Jukka Juolahti.


4. Kotona ollaan kulta!

Teollisuusneuvos Rauno Rämekorpi kohtaa todellisen naisen, kenttäpiispan iloluontoisen lesken, mutta kotiinpaluun hetki koittaa, eikä vastaanotto ole kaikkein lämpimimpiä. Sovun ja rauhan saavuttamiseksi tarvitaan Joulun sanomaa - oikeata Joulupukkia.

Päärooleissa: Esko Salminen, Santeri Kinnunen, Tea Ista, Petra Frey, Rea Mauranen, Veera Degerholm, Susanna Haavisto, Aino Seppo, Kristiina Elstelä, Anu Sinisalo, Rinna Paatso, Kirsi Ylijoki, Kari Väänänen ja Jukka Juolahti.