ohje

Ma 20.12.2010 @ 16:26Mika Rahkonen

Ylen some-ohjeiden perusajatus: kannattaa miettiä, ennen kuin tekee

Saako Facebookissa olla työaikana? Onko sosiaaliseen mediaan pakko mennä, jos ei halua? Tällaiset kysymykset olivat päällimmäisinä, kun tieto Yleen valmistuneista sosiaalisen median ohjeista levisi. Ja sitten vielä kysytään, miksi ohjeet piti laatia. Ohjeita alettiin miettiä uutisten vastaavan päätoimittajan Atte Jääskeläisen pyynnöstä keskellä syksyä.
To 06.05.2010 @ 08:58Tuija Aalto

Seppo Roth Alma Mediasta työstää journalistin sosiaalisen median ohjeita

Teenkö uutisen Facebookin viharyhmästä? Montako jäsentä viharyhmään tarvitaan, että se on uutisen arvoinen? Julkkiksen Facebook-päivityksessä on uutinen, onko se julkista tietoa? Luotanko Twitterin kautta tulleisiin päivityksiin Chilen tsunamista? Laitanko aihetta käsittelevän Twitter-feedin sivuillemme? Jos teen Twitter-feedin omalla nimelläni, onko se henkilökohtainen vai edustanko työnantajaani?
To 08.10.2009 @ 15:40Tuija Aalto

Näin järjestät webinaarin eli vuorovaikutteisen online-tapahtuman

Olen tehnyt hieman pohjatöitä Webinaari-formaattikirjan synnyttämiseksi. Tässä tämänhetkinen versio yleläisille kollegoille tekeillä olevasta vuorovaikutteisen online-tapahtuman tuottajan muistilistasta. Mitä kokemuksia itselläsi on osallistujana tai järjestäjänä verkkotilaisuuksista? Mitkä ovat kriittisiä kohtia? Mistä tulee useimmiten palautetta?
Subscribe to RSS - ohje