Skip navigation.
Home

Onko itsensä liikunnalla rääkkääminen turhaa?

Tuomas Enbusken seurassa ovat keskustelemassa tutkija Patrik Borg UKK-instituutista, liikuntafilosofi Jaana Parviainen ja Finnbodyn toimitusjohtaja Matti Nieminen. Onko kova rääkki sittenkään niin tehokasta kuin esimerkiksi hyötyliikunta?

(YLE Radio 1 torstaina 3.9.2009 klo 9.05 - 9.58.)

UKK:n syntymästä tänään 109 vuotta

Hienoa, että UKK tuli puheeksi tänään tasan 109 vuotta syntymästään. Aamun kävelylenkillä huomasin, että muistomerkkiä putsattiin erikoisella huolella.

Asiaton katkelma

Pekka Tiilikaisen asiaton kommentti oli loukkaus monia ihmisiä kohtaan ja osoitti Enbuskelta huonoa arvostelukykyä ottaa se mukaan ohjelmaan.

Hyvää rahastusta!

Jännää toi kuntosalibisnes tänään, ennen kun kävin, maksoin maksun ja kävin treenaamassa, nyt kuntosaliyrittäjä minimoi
riskin velvoittamalla että maksat vaikka et kävisikään,liittymällä jäseneksi.
Itselleni tämä on ollut epämiellyttävä yllätys.Olen käynyt eri kuntosaleilla epäsäännöllisesti vuodesta -93.
Nyt oli n. 5 vuoden tauko. Yllätyin kun joka salille pitää
liittyä jäseneksi. Eli: haluamme varmistaa bisneksemme,
vaikka kyllästyisit treenaamaan, maksat silti meille.
Aika sairas yrityskulttuuri.
T: Esa V.

Sairas yrityskulttuuri?

Ovatko myös eri kaupunkien liikennelaitosten kuukausi- tai vuosikortit esimerkki sairaasta yrityskulttuurista? Ehkäpä siinä kuntosaliyrittäjällä on mielessä se, että riskit kasvaisivat turhan suuriksi, jos ei olisi määräaikaisia jäsensopimuksia ja pitäisi laskea kannattavuus suureen määrään yksittäisiä käyttökertoja. Ehkä kokemus ja/tai tilastot ovat tämän osoittaneet? Monelle harrastajalle määräaikainen sopimus voi olla lisäksi ylimääräinen kannustin käydä kuntosalilla:)

t. nimim. "En ole kuntosaliyrittäjä."

Rasvanhöyläämiskapselit(esim Alli)

Mahtaako noista (alleista) olla laihdutuksen kannalta mitään hyötyä? Ja mistä hitosta sitä sitten tietää ettei syö liikaa? 171 senttinen mimmi jonka bmi on yli 34 saa syödä vaikkas mitä laihtuakseen, mutta mistä tietää koska liika on liikaa?