2004  Kesäkuu   Heinäkuu   Elokuu 


KUUMAA KORISTA

Keskiviikkona 11.8.2004 TV2

- katukoripallokenttien tunnelmaa New Yorkissa

New Yorkissa on tuskastuttavan kuuma, mutta Kenny's Kings -katukorisjoukkue hikoilee kentällä Brooklynissä. Nuoret mustaihoiset pelaajat taituroivat pallon kanssa. He harjoittelevat tärkeitä turnauksia varten. Vaikka nämä koripalloilijat tulevat kaduilta, he ovat nopeita ja heillä on paljon lihasvoimaa. He ovat niin taitavia, että jopa monet ammattilaispelaajatkin voisivat olla kateellisia.

Elokuvan ohjaaja Danielle Gardner vietti kokonaisen kesän seuraten Kenny's Kings -joukkuetta, yhtä Brooklynin parhaista katukoristiimeistä. Dokumenttiprojektin elokuva vie katsojat pelien kuumaan tunnelmaan, näyttää valmentajien ja tuomareiden väliset järjettömät riidat sekä antaa nuorten pelaajien puhua avoimesti.

Kuumaa korista tutkailee erityisesti valmentaja Kenny Jonesin ja 18-vuotiaan pelaajan, Ed "Booger" Smithin, välistä suhdetta. Vaikka Booger on mestari kentällä, hänen elämänsä ei ole muuten täysin kunnossa: hän ei esimerkiksi osaa kunnolla lukea ja on jatkuvasti vaarassa liukua piireihin, joissa tappelut, rikokset ja tappouhkaukset ovat arkea.

Tuotanto: Asphalt Films, USA, 1999.

Kuva: TV2 Tiedotus



[Takaisin]