D O C T O R   W H O
V A L L O I T T A A   S U O M E N !


Hänet tuntee koko Britannia. Hänen seikkailuihinsa ovat jääneet koukkuun paitsi tavalliset britit, myös saarivaltion supertähdet Robbie Williams, Rowan Atkinson alias Mr Bean, Elizabeth Hurley ja Stephen Fry. Mutta kuka on tuo mystinen tohtori?

Tohtori on pahan voimia vastaan taisteleva aikamatkaaja, joka on saanut vaikean tehtävän: hänen täytyy pelastaa maailma! Tohtorin arkkivihollisia ovat häjyt dalekit, jotka pysyvät hengissä vain, jos he tuhoavat maailmankaikkeuden - myös ihmiset. Yhdessä viehättävän apurinsa Rosen kanssa tohtori kamppailee estääkseen dalekien julmat aikeet.

Tohtori aloitti taistelun pahan voimia vastaan jo vuonna 1963 ja jatkoi sitä 26 vuoden ajan. Nyt laatutietoinen BBC on tehnyt vanhasta kulttisarjasta uuden version, ja se esitetään syksyllä myös Kakkosella. Tohtorin roolissa on nähty vuosien varrella lukuisia näyttelijöitä. Kakkosella alkavan ensimmäisen uuden tuotantokauden tohtori on Christopher Eccleston, ja Rosea esittää Billie Piper. VIIMEINEN DALEK -PELI  T R A I L E R I
 
Doctor Who palaa Kakkoselle ensimmäisen tuotantokauden uusinnoissa 10.6.2007 alkaen.

Katso jaksokohtaiset tiedot

Päihitätkö sinä monsterit? Pelejä, videoita, kuvia, lisätietoa ja paljon muuta mielenkiintoista löydät sarjan omilta kotisivuilta. Kokeile, jos uskallat!

w w w . b b c . c o . u k / d o c t o r w h o

Britanniassa katsellaan jo sarjan seuraavaa tuotantokautta, jossa tohtoria esittää David Tennant.