|YLE|.fi

YLE Areena

Joulukalenteri

Tonttu Toljanterin täytyy hoitaa unipöpön saaneen muorin hommat. Lisäksi tarkastaja tulee vahtimaan pykälien toteutumista. Miten käy joulun?

YLE Arkisto

Elävän arkiston joulu

Elävä arkisto tarjoaa taas suuren joukon vanhoja ja uudempia jouluohjelmia. Mukana on mm. joulun tv-viihdettä eri vuosilta.

Sääkartta

© Ilmatieteen laitos

Maan etelä- ja keskiosassa sataa lunta. Iltapäivällä sää alkaa poutaantua ja kylmentyä luoteesta alkaen.

Odotettavissa huomisaamuun asti:

Maan etelä- ja keskiosassa: Heikkoa tai Kohtalaista tuulta. Pilvistä lumisadetta, joka on etelässä ajoittain runsasta. Etelärannikolla sataa paikoin myös vettä. Iltapäivällä luoteesta alkaen vähitellen poutaa. Yöllä pilvipeite rakoilee maan länsiosassa. Lämpötila on enimmäkseen +1...-5 astetta, yöllä maan länsiosassa paikoin vähän kylmempää. Lauhinta on etelärannikolla.

Maan pohjoisosassa: Heikkoa tai kohtalaista tuulta, yöllä heikkoa tuulta. Pilvistä ja paikoin heikkoa lumisadetta. Yöllä pilvipeite rakoilee alueen länsiosassa. Lämpötila on päivällä Oulun läänissä -1...-5, Lapissa enimmäkseen -4...-10 astetta. Illasta alkaen lämpötila on koko alueella enimmäkseen -5...15 astetta. Kylmintä on Käsivarressa.

Liikennesää pääteillä huomiseen aamupäivään saakka: Ajokeli on paikoin erittäin huono tänään Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnassa lumisateen, lumisten teiden sekä sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli on huono maan länsiosassa ja Oulun läänissä sekä Itä-Uudenmaan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnassa lumi- tai räntäsateen, lumisten teiden, sohjoisten teiden tai tienpintojen jäätymisen vuoksi. Lapissa vallitsee normaali talvikeli.

Tartu hetkeen

4

Nimipäivät: Airi, Aira

Kanavilla nyt

Kuuntele nettiradioita: