Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Ruisrock 20007

25/11/2007 - 11:22

Tuleeko Ruisrock 2007 jossa oli :the rasmus,Billy Talent ja Disco Ensemble vielä tv:stä uusintana,tai voiko sen katsoa netistä tai jostain? En nähnyt eilen ja nauhoitin sen mutta nauha loppui kesken.

vastaa:

Moi Ci_Nl!

Areenasta tuota ei ainakaan löytynyt. Laitanpa asiasta kyselyä kanavan johdolle.

Elikkäs. Ruisrock 2007 tulee Extralta uusintana ensi vuonna jos Extra on olemassa ensi vuonna. jos ei ole, niin en tiedä esittääkö joku muu kanava.

Rento Elämä

24/11/2007 - 22:14

Moroo! Kuule katoin just kyseisen "dokkarin" ja se taustabiisi jäi soimaan nuppiin ja sen jälkeen meinas pää räjähtää ku en ehtiny nähä esittäjää. Biisin nimi taisi olla Bella mut tosin esittäjä jäi hämärän puolelle. Osaatko kertoa kuka kyseisen biisin esittäjä on? Kiitos! Terveisin Jussi

vastaa:

Moi Jussi!

Hmm. Enpä osaa kyllä näin kylmiltään. Kannattaa varmaan katsoa ohjelma uudelleen Yle Areenassa. Yle Areenaan

Extra Largen musaraadin video

23/11/2007 - 00:51

Moi! Joskus viime viikolla oli Extra Largen musaraadissa sellanen biisi, jossa tytöt laulo et "little girls like poets of the fall" tai jotain ton kuulosta. Niin mikähän bändi se oli ja mikä biisi? Kiitos paljon näin etukäteen ;) Riikka

vastaa:

Moi Riikka!

Kyseessä on PINTANDWEFALL: SOMEWHERE I'D BE WORSHIPPED

Ihanaa. Yle säästää ja aikonee laittaa Extran hyllylle?

22/11/2007 - 22:25

Olet varmasti hyllylle joutuvassa porukassa. Mutta varmasti joku yleläinen helppaa sut taas uusiin kivoihin hommiin. No, ne uudetkin hommat taitaa mennä viksalleen... Eipä kantanut pitkälle Extran veto, ei edes monimediaalinen viraalimarkkinointisi.. :)

vastaa:

Moi Angela.Anakonda@yle.fi

Joo luin kanssa uutiset tässä illalla, enpä voi muuta sanoa kun että tuli aika täydellisenä yllätyksenä. Ikävää.

No joka tapauksessa, itseasiassa en ole menossa hyllylle, tein uuden sopimuksen tuossa männä viikolla eri yksikköön. En kyllä muista että joku kiva yleläinen olisi helpannut mua hommiin, tai sitten en vain tiedä siitä, go figure? Mutta nähtävästi pitää varmaan ottaa sitten loparit saman tien jos ei niistä uusistakaan hommista tuu mitään. Tää Extrahan kuitenkin oli siis nimenomaan mun täysin yksin vetämä proggis ja sen lopettamisenkin voi näin ollen pistää mun ja osittain myös mun monimediaisen viraalimarkkinoinnin epäonnistumisen tiliin.

Mut Hei! Mennään kahville joku päivä ja jutellaan lisää jos haluut tai ainakin moikataan jos nähdään? Voin käydä aamulla kaupan kautta hakee jaffa -keksejä, mä oon kuitenkin ihan kiva yleläinen. Mut seuraavaks kirjoitetaan sitten ihan omalla nimellä, eiks je? :0-)

Yle Extra lopetetaan?

22/11/2007 - 22:19

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id75694.html Tuon mukaan Yle Extra siis mahdollisesti lopetetaan. Tulisi ainakin itselleni kauhea ikävä extraa. Mistä enää voisin katsoa YleX Iltapäivän toilailuja kuvan kera? Tai mistä voisin katsoa enää livemusiikkia tai varsinkaan mahtavaa Extra Largea? Eihän sitten tätä iloa kestänyt kuin suunnilleen vuoden, jos extra siis mahdollisesti lopetettaisiin. Tulisiko extran tilalle mitään muuta kanavaa? Entä mitä mieltä itse olet Arttu? En näkisi enää sinun tai jonkun muun löytämiä mahtavia youtube -videoita Extra Largessa. Näkisinkö enää sinua telkassa koskaan ikinä? Tälläistä ei saa tapahtua!!!!

vastaa:

No Hei Purema!

Joo, tuli kyllä itsellekin täydellisenä yllätyksenä. Enpä tiedä mistä näkee tai tulisiko Extran tilalle muuta kanavaa. No onhan tuo tylsää tietty. No voipi olla että ei nää, telkkari kun ei kyllä oikein ole mun juttu, oon ehkä enemmän nettiorientoitunut persoona. Mutta never say never, eipähän sitä koskaan tiedä mihin sitä tässä elämässä joutuu.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop