Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

miTä ihMettÄ

22/11/2007 - 17:25

Missä on kato teidän HAKUominaisuus ku mä täällä yritän EPÄTOIVOISESTI löytää kaikki STENUT täältä teirän saitilta, pr...le!! pOreta ja pOreta... hirvee LISTA eikä missään JÄRJESTYKSESSä kato ton roskan sekaan hukkuu KAIKKI TÄRKEEE tää on ihan perästä tällänen palvelu TEHKÄÄ HETI jotain tai pitää pyytää rekkapena hakeen teiltä ne pömpelit pois! Ekkö sä Arttu just ole sopiva kaveri JEESAAN tämmösessä asiassa ja takoon sitä järkee sinne teirän päälliköiden kaaleihin että allokoivat FYRKKAA kato katsojien palvelemiseksi ja paatte sassiin tämmösen sakkasen saitin KONDIKSEEN!

vastaa:

Moi Rollo!

No siinäpä on litanjaa kerrakseen. Tuoltahan nuo Stenut löytyy kun jaksaa vain selailla. Valitettavasti en kyllä taida olla oikea henkilö takomaan järkee päälliköiden kaaliin.

Milloinkas se Haulikko tulee?

21/11/2007 - 20:39

Kaipailen kunnollista Extra-ohjelmaopasta!!! En ainakaan löytänyt mistään. Koskahan sellainen saatais? Olis niin kiva tietää etukäteen tarkemmin mitä ohjelmat sisältää , keitä haastatellaan ja mihin aikaan tulee mitäkin.

vastaa:

Moi Taas Saara!

Kyselin asiasta tuotaja Markku Mastomäeltä. Hän ei nyt tältä kädeltä osannut sanoa koska kyseinen Haulikko tulisi uudestaan.

youtube pätkä

20/11/2007 - 20:17

katos youtubelta hämärä chad vader samaa luokkaa kun sun supersankari pätkät

vastaa:

Moi Dairy!

Todellakin! Chad Vader on ihan kunkku, onkos tullut lisää jaksoja?

animaatio

20/11/2007 - 19:04

Sunnuntaina (18.11.) tuli extralta sellanen ihana animaatio ja en muista sen nimeä! Se oli muistaakseni australialainen ja voittanut jopa Oscarin. Voisitko kertoa mikä sen nimi on ja kuka sen on tehnyt. kiitos!

vastaa:

Moi Marike!

Oi voi voi. Nyt on hankala sanoa. Olisikohan ollut tuo Harvey Krumpet niminen animaatio. Wikipedia Kertonee kaiken mitä haluat sarjasta tietää.

oooooo

20/11/2007 - 17:49

mitä pitäää tehä joos karhu tulleee vastaan

vastaa:

Moi Salla!

No se vähän riippuu onko se karhu vai nalle? Täällä Helsingissä ei pahemmin kohtaa kuin nalleja.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop