Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Netti lähetyksistä...

29/04/2007 - 11:35

Kuulin, että Extraa pystyy katsomaan myös netissä.. Ilmeisesti ei pystykään, vai? Onko lähetykset kuitenki tulossa nettiinkin katsottaviksi??

vastaa:

Moi Jjov! Kyllä, myöhemmässä vaiheessa osa ohjelmistosta pyritään näyttämään verkossa joko suorana, tai tallenteina.

Jääkiekon MM1995 finaali

29/04/2007 - 09:45

Moi,

HUuomasin jälkikäteen, että jääkiekon mm kisojen 1995 finaali tuli YLE Extra:lta. Olisiko tätä mitenkään mahdollista uusia. Tuo olisi ollut mahtava nähdä uudestaan.

Toivottavasti lähetätte sen vielä uudestaan. Tiedän monta ihmistä jotka missasivat tuon lähetyksen.

Ystävällisin terveisin

Jari Kekarainen

vastaa:

Moi Jari!

No ei nyt ainakaan näillä näkymin ole tulossa. Ymmärrän tuskasi, lisää urheilun huippuhetkiä on kuitekin tulossa Extralta tulevaisuudessa.

Palavat lampaat?

28/04/2007 - 23:47

Päivää mestari! Minua on askarruttanut jo monen monta tuskan siivittämää sunnuntai päivää eräs pieni suuri ja pieni suuri ja semmonen juttu, kyl sä tiiät, ai niin et sä tiiä heheeee! Arttu! Millon mennään ottaan yhet?! Terveiset mun koko perheeltä: Sampo, Maria jaTuorein tulokas Helmi 5kk.!!!

vastaa:

Moi Sampo! Mulle käy mikä päivä tahansa, mutta tänäänhän se vasta otollinen päivä onkin. Kiitos terveisistä, pitää vain lähetellä samalla mitalla takaisin.

Uusinta toiveita...

28/04/2007 - 23:04

Kysäsempä sitä, kun tota MM-lätkä 95-uusintaa oli toivottu ja se saatiin sitten, niin voiskos vaikka yle extralta näyttää joskus tässä Naisten SM-koriksen Cup-mestaruuden vuodelta 2006 ja Naisten koriksen SM-kulta kamppailun vuodelta 2003..? se olisi yhtä tärkeä ja arvokas meille Naisten SM-koriksen katsojille ja kannattajille, kuin noille MM-lätkän kannattajille ja katsojille... joten voisko saada noi uusinnat tv:stä, se olisi yhtä mahtavaa meille, kuin noille lätkän kannatajille toi 95-uusinta, kiitos..

-Beanie

vastaa:

Moi Stratocaster!

En tosiaan osaa sanoa, epäilen kuitenkin vahvasti että kanavalla lämmetään tuohon, mutta voisin kuitekin kysäistä asiaa.

voiks ton valokuvan muuttaa tost extran sivult?

28/04/2007 - 18:56

vastaa:

Moi Arlordson!

Ei voi. Valitettavasti vielä.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop