Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Omat leffat

28/04/2007 - 10:10

Moi! Milloin tänne pystyy lähettää oma tekemiä leffoja?

vastaa:

Moi Chrissen!

Vaikka heti. DVD:lle vaan ja osoitteeseen Extra, PL 97, 00024 Yleisradio.

Taasko markkinointi laiminlyöty?

28/04/2007 - 09:01

Tere! Onkos yle taas onnistunut munaamaan markkinoinnin, koska eräskin aktiivisesti tv:tä katsoja kysyi "mikä ihmeen extra?". Ylellä olisi varmasti riittävästi mahdollisuuksia rummuttaa uudesta tarjonnasta ihan huolella, ettei sitten tartte ihmetellä, että miksei ole katsojia. Ei voi katsoa sellaista, mistä ei tiedä mitään.

Vai onko tarkoitus aloittaa markkinointi sitten, kun kanavalta tulee enemmän ohjelmaa, ettei katsojat tunne itseään petetyiksi?

vastaa:

Moi Matti!

Joo, esittämäsi kysymys on kaikkiaan aika laaja. En mielellään rupeisi availemaan mitään markkinointistrategia -keskusteluita tällä palstalla. Jos haluat keskustella lisää voit vaikka soittaa mulle. Keskuksen kautta saa kiinni, 0914801, ainakin silloin tällöin.

Herra x

27/04/2007 - 21:07

Hei! Kuka mahtaa olla tämä tummatukkainen herrashenkilö pop-paneelissa, jolla on kuvassa punamusta raitapaita? Näinkin pulmallinen ongelma. Kiitos.

vastaa:

Moi Kapteeni-k!.

No mutta. Sehän on Ivan Puopolo. Kannattaa myös tsekata Puopolon radioshow lauantaisin YleX:llä.

Olenko yli-ikäinen EXTRALLE?

27/04/2007 - 17:34

En pääse vieläkään katsojaksi. Olen 62-vuotias. Onko täällä joku yläikäraja, jonka tuonenpuolella jo olen? Täytin joka kohtaan jonkun valinnan, joten puutteellisuudesta ei ole kyse vastauksissani. Lasse Askolin

vastaa:

Moi Lasse!

Ei meillä mitään ikärajoja täällä ole. Se on aika kummallista ettei ilmottautuminen toimi, noita katsojia kun tulee lisää n. 15 tunnissa. Kyllä olisin edelleen sitä mieltä että sinulla on joitakin kohtia lomakkeestasi täyttämättä.

MM- Jääkiekko

27/04/2007 - 17:07

Ei kuulu äänet ollenkaan tossa mm- jäkis lähetyksessä!!!!!!!!

vastaa:

Moi Lapinkulta_iv!

Jep, eli lätkän MM-kisojen avausotteluun oli varattu kolme eri selostusta. Luultavasti sinulla on ollut digiboxisi asetuksissa väärä kieli päällä.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop