Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Alue uutiset

27/04/2007 - 09:34

Miltä digikanavalta tulevat nyt alueuutiset? Vai täytyykö ympäri suomen katsoa nyt uudenmaan uutisia?

vastaa:

Moi Leila.

Ei tarvitse. Alueuutiset tule kakkosesta.

Siis, anteeksi huolimaton kieliasu. Alueuutiset tulevat Kakkoselta.

Sivusto jättää epätietoiseksi

27/04/2007 - 02:08

Kun ilmoittaudun katsojaksi ja klikkaan "julkaise"-kohtaa, missään ei näy, menikö homma perille. Onko Extran väki aloittanut jo vappubileet vai mikä tässä mättää? Lasse Askolin

vastaa:

Moi Lasse!

Jaa ah. Mitäköhän tuossa on mahtanut olla. Ainakin siellä on joitankin laatikoita mitkä pitää olla merkittynä että se suostuu julkaisemaan? Toisin sanoen, esimerkiksi huumori, vapaa-aika ja urheilu-kohdissa pitää olla merkattuna ainakin yksi laatikko että suostuu julkaisemaan.

Auttoiko tämä?

mikä ihmeen yle-extra

26/04/2007 - 19:30

vastaa:

Moi Maarit.

Mikä ihmeen jääkiekon MM-kisat Extra -kommentoinneilla? Mikä ihmeen avausohjelma? Mikä ihmeen Pop-paneeli? Mikä ihmeen Itsepalvelu-tv? Mikä ihmeen Euroviisujen takapuoli? Mikä ihmeen katsoja-kampanja? Mikä ihmeen Blogielämää? Haluatko että jatkan vielä vai klikkaatko mieluummin infoa-nappia navista? Jos haluat tietää ohjelmista niin ohjelmat-nappia.

Animea

26/04/2007 - 13:22

Onko Extralla aikomusta näyttää Japanilähtöistä animointia, kiinnostaisi ihan aikuismaisemmatkin tarinat, esimerkiksi PlanetES.

vastaa:

Moi Juha! Animea on kyselty aikaisemminkin ja edelleen, kyllähän tuo genre tuntuisi vetävän väkeä puoleensa. Pitänee muistuttaa asiasta kanavalla.

Valkkyyrianssia?

26/04/2007 - 13:08

Millos Valkyrianssia tulee telkusta...eiks tää Extra ole tv-kanavakin? Eikai niistä ole pelkästään vaan? Häh? Häh! HÄH? Kaikkaa ruutuun ja muuta matskua.

vastaa:

No moi Etunimi! Hauskaa että sun sukunimi on sukunimi. Mikä sun äidin tyttönimi on? Vai onko sun isän sukunimi myös sukunimi? Valkyrians tekee Euroopan -erämaamatkaltaan myös koosteen, joka mahdollisesti nähdään television puolella.

In the mean time, pitäisikö sun vähän rauhoittua?

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop