Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Leffoja?

25/04/2007 - 19:56

Mahtavaa, että on tulossa tällänen uus kanava! Nähdäänkö YLE Extralla ollenkaan elokuvia? Olisiko mahdollista näyttää myös jotain muita Suomen urheilun huippuhetkiä kuin MM-95?

- Eetu

vastaa:

Moi Eetu!

Kyllä Extralla nähdään myös leffoja. Ensimmäisistä elokuvat hetkistä voit nautiskella vaikkapa sunnuntaina 20.5. klo. 17.00 - 19.30 Itsepalvelu-tv:n merkeissä.

No mutta miksipä ei, tuohan on hyvä ehdotus, otan asian puheeksi kanavalla. Mainittakoon kuitekin että juhannuksena seuraava lätkänostalgia-paketti jonka teemaa emme ihan vielä paljasta!

Miten kuva pois?

25/04/2007 - 16:44

Hei! Voisitko auttaa pian! Kuinka saan vaihdettua valokuvan katsojahakumukseeni!?? Siihen pääsi lipsahtamaan IHAN väärä kuva. Kyseinen henkilö ei ole edes antanut lupaa kuvan julkaisuun!! APUVA!

vastaa:

No Hei! Valitettavasti katsojat eivät vielä tässä vaiheessa vielä itse pysty muokkaamaan omia profiilejaan enään julkaisun jälkeen.

solution:

Kerrotko mikä sun katsojanumero on niin poistan sun profiilin kokonaan. Sitten voit tehdä itsellesi kokonaan uuden, jos tykkät.

Mitenkäs niinku vanhat niinku ohjelmat?..niinku tietsä

25/04/2007 - 16:17

Miten käy Oddasatin??!! Näkyykö se edelleen jollain Ylen kanavilla? En viitsi kahlata sivuja vastausta hakien, joten kysyn. Niin, ja ei tarvitse lähettää s-postia koska en anna siihen lupaa. Kiitos.

vastaa:

Moi Janne! Tähän taisinkin jo aikaisemmin vastata. No, siitä huolimatta, Oddasat (Saamenkieliset uutiset) siirtyvät FST5:lle noin klo. 23.00 korville Kakkosnelosen kuoppaamisen myötä.

No emmä olis lähettänytkään.

Mitä maksaa

25/04/2007 - 13:52

Tuleeko extrasta maksullinen kanava? Ohjelmistosta päätellen tulee olemaan ihan nuorisokanava, joten pelkän jääkiekon takia ei kannata maksaa... Ihmettelee tintti

vastaa:

Terve Tintti!

Ei tule. Toisaalta, Jos maksat televisiolupaa sillon Yle Extra on sinulle maksullinen televisiokanava. Tuleehan Extralta toki muutakin kuin jääkiekkoa .

Kuvan minimikorkeus 200px?!?!

24/04/2007 - 17:53

Laitoin kuvan, ohjeen mukaan: minimikorkeus 200px (ihmettelin kyllä...) Ei näy, :( Tarkkaavaisuutta siinä julkasemisessa! :)

vastaa:

Moi Kariza! Oletkos myös Kariza -nimimerkillä tuolla katsomossa? Ei ainakaan ihan heti pistänyt silmään tuo toimimaton käyttäjäkuva.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop