Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Yle Extra

24/04/2007 - 17:26

Moi, Nyt jäi mulle epäselväksi, että onko Yle Extra digikanava vai voiko sitä kattoo vaikka ei olisi digiboksia? Aattelin vaan et pitääkö mun nyt sit hankkia digiboksi ku Extralta näyttää tulevan paljon ohjelmaa joka kiinnostais.

Kiitos vastauksesta! :)

vastaa:

Moi Minna!

Kyllä vaan, Extra on digikanava. Kyllä tarvitset digiboxin nauttiaksesi Extran televisiotarjonnasta. Mukavaa kun kiinnostaa.

Eipä kestä kiitellä, It's my job.

kyl mä luen

24/04/2007 - 15:31

oon ehkä ainuu mut luen mä :)

vastaa:

No Moi Reetta! Aika kivaa kun luet.

onko pulkka sininen?

24/04/2007 - 11:18

toi blogi on tosi jännä! onko niitä mahdollista tehdä ihan tavallisten tallaajien reissuista ja ylläpitää teidän kautta? jos ei niin onko vinkkejä miten kannattaisi menetellä? ps. makeet sivut

vastaa:

Moi Frosspet! Kyllä, tulevaisuudessa olisi tarkoituksena luoda myös käyttäjille mahdollisuus ylläpitää omaa videoblogia sivujemme kautta. Ja kyllä, pulkka on sininen, mutta tähän aikaan vuodesta se on jo mitä ilmeisemmin laitettu takaisin kaappiin.

Kyllä kyllä, kiitokset sivujen ulkoasusta kuuluu graafisen- ja konseptisuunnittelun urheille miehille ja naisille, jotka uhmaavat työssään lukemattomia vaaroja. Toisaalta, he tuskin lukevat tätä palstaa joten voisin kirjoitella heistä tänne ihan mitä tykkään.

kesän festareista...

24/04/2007 - 10:56

lukaisin tuossa ylen tekstikanavalta että extra tulee palloilemaan joillekkin kesän festareille... tuleeko ko. festareilta suoriakin live pätkiä esim suoraan lavalta elikkäs esitetäänkö jonkin artistin keikkoja suorina? sitten kysyisin vielä että kuinka paljon extra tekee yhteistyötä ylex:n kanssa? ja lopuksi voin sanoa että VIHDOINKIN SUOMEEN SAADAAN OIKEA NUORILLE TARKOITETTU TELEVISIO KANAVA JOKA NÄKYY MYÖS KEHÄ III ULKOPUOLELLA. meinaan ettei täällä kainuun korkeuksilla ole paljo voiceja näkynyt... Kiitos yle, kiitos extra! Hyvää kevättä sinnekkin vain

vastaa:

No Terve Antti! Kyllä vaan, Extra on menossa palloilemaan näillä näkymin YleX Pop:iin sekä Provinssirockiin, lisäksi muutamille pienemmille festareille voin myös lupailla näkyvyyttä. Live-pätkien näyttämisestä en näillä näkymin osaa sanoa. Kyllä, Extra tekee tiivistä yhteistyötä myös YleX:n kanssa. Konkreettisena esimerkkinä toimikoon YleX aamun ja -iltapäivän näkyminen Extran televisonkanavalla.

Right. Kiitosta tästä palautteesta, hauskaa kevättä myös sinne!

Uutiset kateissa..?

23/04/2007 - 22:55

Extralta ei tule siis uutislähetyksiä, vai kuinka? Yle24'ssä illalla nähdyt alueelliset uutiset nähdään 27.4-07 alkaen uusintoina seuraavan päivän aamupäivässä, mutta toukokuun alun ohjelmaoppaat eivät kerro miltä kanavalta löytyvät SVT uutiset, Oddasat ja Euronews? Toivottavasti eivät siirry maksukanaville, vai siirtyvätkö?

vastaa:

No hei Seppo! Extralta ei tule uutislähetyksiä. Tulevaisuudessa, ja tälläkin hetkellä SVT:n uutiset ovat nähtävissä SVT:n omilla verkkosivuilla osoitteessa http://svt.se/uutiset, tai mikäli SVT-Europa sattuu näkymään, niin sitten siellä. Euronewsin päivälähetykset loppuvat Kakkosnelosen kuoppaamisen myötä, Euroopan uutisia nähdään kuitenkin TV1:sen myöhäisillassa kuten tähänkin asti. Oddasat (Saamenkieliset uutiset) siirtyvät FST5:lle noin klo. 23.00 korville.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop