Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

PAIKALLISUUTISET

23/04/2007 - 17:09

Olen hieman huolissani tv:n paikallisuutisien jäämisestä pois kun Yle24 lopetetaan. Onko todellakin niin että en voi katsoa kuin oman alueeni paikallisuutisia, ja nekin YLE:n kakkoskanavalta?

vastaa:

Moi Sami! Taisin vastata tuohon samaan kysymykseen noin kuukausi sitten. Mutta mikäs tässä vastaillessa, eli:

Alueuutisia aletaan näyttää TV2:lla kevään aikana 18.50 niin että jokaisella alueella nähdään oman alueen uutiset. Näistä kaikista tulee kooste sitten aina seuraavan päivän aamuuna. Eli eiköhän päivätyössä käyvä aikuinen ehdi oman alueensa uutiset tulevaisuudessa nähdä.

saako kuvan vaihdettua

23/04/2007 - 13:59

saako kuvan vaihdettua tai tietojaan muutettua jotenkin jos ei ole tyytyväinen? siis tuo extra etsii katsojia- juttu...

vastaa:

Moi!

Valitettavasti tällä hetkellä katsojat eivät pääse muokkaamaan omaa profiiliaan sen luomisen jälkeen. Jos tulee pakottavaa tarvetta, tai huomaat että jokin kuva on laiton tms. voit ilmoittaa asiasta vaikkapa tällä palstalla niin muokkaillaan.

Musiikki- ja elokuvalehdet

19/04/2007 - 00:24

Kun radiostakaan ei tule enää musiikkilehtikatsausta, niin olisiko mahdollista virittää jonkun ohjelman kylkeen tai omana pikku pläjäyksenä (vaikka kerran viikossa) musiikki- ja elokuvalehtikatsaus? Ei mitään demisuosikkiyms. kakkaa, vaan kunnon lehtiä: Variety, Billboard, Q, Soundi.

Täältä ääni Hill Street Bluesin paluulle. Milloin tulee tietoa Live Earth-tapahtuman televisioinnista?

vastaa:

No moi. Lehtikatsauksia voitaisiin miettiä esimerkiksi syksyllä alkavaan makasiiniohjelmaan, hieno ajatus. Tietoa Live Earth-tapahtuman televisioinnista saadaan vielä odotella tovi.

Suomalaista komediaa?

18/04/2007 - 21:57

Onko extralta tulossa vanhoja suomalaisia komediasarjoja kuten esimerkiksi Äkkiä anttolassa, kummelia, mankelia, ö-studio, iltalypsy? :D, kyllä isä osaa ja metsolat ,vaikka ei se kyllä ole komediaa.

tv Systems

vastaa:

No terve! Kyllä vaan, Extralta on tulevaisuudessa tulossa myös kotimaista komediaa, tätä saadaan kuitenkin vielä hetki odotella. Harmi että ihmisillä on usein tapana ehdotella vanhoja sarjoja ja juttuja esitykseen, eikö pyrittäisi mieluummin antamaan mahdollisuuksia myös uusille tulokkaille ja ohjelmille?

Kannattaa katsastaa http://extra.yle.fi/ohjelmat ohjelmat osoitteesta Mighty Boosh, sekä Operaatio hyvä yritys mikäli brittikomedia kiinnostaa. Mainittakoon vielä että Mighty Booshista on tulossa 7.5. Extran nettiin ensimmäinen jakso, joka televisioidaan viikkoa myöhemmin.

Martti Extralle?

18/04/2007 - 15:17

Martti Servo on poistunut tv:stä? Olisiko Martilla paikkaa Extralla? Extran yö voisi kaivata Martin tunnelmallista Doors-tulkintaa...

vastaa:

Moi Mikko! Mitäs muuta bunkkeriin kuuluu. Hyvä idea, Martti on nimittäin rautaa! Katsotaan, uskoisin että Martilla on asiasta myös oma mielipiteensä.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop