Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Vanhat sarjat

18/04/2007 - 12:57

Moi, Onko kanavaltanne tulossa kenties joitakin vanhoja poliisisarjoja esim.Kojak, Columbo, Hill Street Blues jne.. Jos ei niin voisitteko ajatella hankkivanne varsinkin kun kerta tavoittelette nuoria katsojia. Uskoisin aikamonen olevan kyllästynyt jo reality ohjelmiin ja vastaaviin mitä esim.Jim nyt tarjoaa.

vastaa:

Moi moi Crocket! Itse lukeudun myös vanhojen poliisisarjojen ystäviin. Esimerkiki Miami Vice on ollut aina aika lähellä sydäntä. Mutta, otan asian puheeksi kanavalla. Katsotaan mitä tapahtuu.

???

17/04/2007 - 18:19

Onks Extralle tulossa joskus jotain kilpailua missä lahjakkaat katsojat saavat tehdä materiaalia Extralle, kuten logoja, ohjelmatietojen taustoja, Extran "mainoksia"...

vastaa:

Moi Jarkko! Haa, osuitpa naulan kantaan. Yhtenä Extran tavotteista on tarjota katsojille mahdollisuus vaikuttaa kanavan ilmeeseen / sisältöön. Eli vastaus on kyllä. Kunhan saadaan kanava auki ja hommat skulaamaan niin aletaan sitten miettimään asiaa tarkemmin.

Matkailua?

17/04/2007 - 14:26

Moro Arttu! Onko Extralle suunnitteilla minkäänlaista matkailuohjelmaa? Jos vielä ei, niin sellaista toivotaan!

vastaa:

No moikka moi! On kyllä tulossa. Esimerkiksi oivallista matkailuohjelmaa voi seurata verkossa blogielämää-osiossa, jossa Helsinkiläinen ska-orkesteri The Valkyrians seikkailee kaksi viikkoa ympäri Eurooppaa.

Livenä netissä?

15/04/2007 - 12:36

Tuleeko lähetyksiä livenä (tai taltioituna) netissä?

vastaa:

Moikka Maarit! Kyllä. Pyrimme käyttämään myös verkkoa sisällön jakelukanavana.

Just joo

15/04/2007 - 03:00

Joo mihinkäs se Stenfors vai mikä häiskä nyt olikaan niin karkas? Piti sitten nääkin sivut mennä tämmöseks sähellykseks pistään että joo-o... täältä mitään löydä rrrkele!

vastaa:

No Moi! Onpa virkistävää saada positiivista palautetta. Kyllä Stenfors on tulossa takaisin sivustolle, heti kun keksimme (saamme valmiiksi) sille jonkun paikan. No ei kai se nyt niin kamalan vaikeeta voi olla.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop