Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Opeth @ Ilosaarirock 2007

05/11/2007 - 18:10

Elikkä olisiko mahdollista nähdä Opethin keikkaa viime kesän Ilosaarirockista? Tietääkseni kyseinen keikka taltioitiin ja olisi kiva muistella sitä loistavaa hetkeä ystävien kanssa kun kerta paikalla olimme. Ja varmasti moni bändin fani joka ei sattunut pääsemään paikalle haluaisi myös nähdä koko setin. Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

vastaa:

Hei Elmeri!

Eipä soittanut Opeth Rentolavalla. bändi soitti päälavalla ja keikkaa ei taltioitu. YleX ja Yle Extran tiimi kuvaili ja äänitti Ylex-lavalla. Popmuusikoitten tiimi kuvasi ainoostaan Rentolavan bändit.

Testi-/virityskuva

05/11/2007 - 11:42

Tere, Olisiko ihan sula mahdottomuus saada näkyviin perinteinen testi-/virityskuva? Kuvan säätö kohdalleen olisi paljon helpompaa, kun olisi joku standardi ohjelmalähde. Jos tuo "testikuva" jo joskus lähetetään, niin koska? Nykyinen testikuvahan on sotkettu käyttökelvottomaksi noiden exhibitionistien kuvilla ja säälittävillä kommenteilla.

vastaa:

Jou Kokomoottori!

Elikkäs.

Otin yhteyttä suunnitelupäällikkö Niina Raitaseen:

YLEn virallista virityskuvaa näkyy nyt öiseen aikaan aina ensi viikon maanantaihin asti. Ensimmäinen tulisi sitten tuossa tiistai -yönä.

Knock yourself out!

Kotiteollisuus...?

05/11/2007 - 11:30

Päivää... Tuliskohan Kotiteollisuuden keikkaa provinssista milloin? Kait se on jo tullu joskus mutta pyöriihän nuo Apikset ja PMMP:t kin aoka useasti.. Kiitos paljon..

vastaa:

Jou Tuomas!

Eli Kotiteollisuuden Provinssi -veto nähdään 6.12. itsenäisyyspäivänä. Uusitaan heti la 8.12. klo 2255 näillä näkymin

Eipä kestä.

Mikä levy?

04/11/2007 - 20:39

Auta hyvä Arttu minua. Olen kadonneen levyn metsästäjä Vantaalta. Viime viikolla (44) soitettiin ylen 94.0 kanavalla Stingin ja Tony Bennetin kappale "Särkyneen toiveen katu", ihastuin , ja nyt en tiedä miltä levyltä kyseinen kappale löytyy. Haluan levyn ehdottomasti itselleni.

vastaa:

No hei Ulla!

Heittelin asiasta sähköpostia Radio Suomen Kadonneen levyn metsästäjille. Eipä ole ainakaan vielä kuulunut vastausta.

Yle extran mainokset

04/11/2007 - 13:24

Voiskos toistaiseksi YLE extran parasta tarjontaa laittaa jonnekin esiin kun on liian puuduttavaaa etsiä niitä kaiken sen muun YLEn tarjoaman turhan moskan seasta. Kyseessähän on tietysti YLE extran harhaanjohtavat mainokset, mutta koska ne ovat niin hauskoja, tekisi niitä mieli katsoa useamminkin. tässä esimerkki. Niitä on ainakin kaksi muuta, joten voiskos niitä laittaa tarjolle vai revittekö pelihousut siitä että 18 tuntisen mielensäästäjämaratonin sijaan Youtubeen on joku rikollinen laittanut YLE extran hauskan mainospätkän? -Teemu

vastaa:

Hei Teemu!

Kaikki Stenut löytyy tuolta pOreesta jota pääset selailemaan ihan tuosta etusivulta. Lisäksi nuo pyörii kyllä television puolella aina silloin tällöin. Joo, rikolliset laittaa JuuTuubiin kaikenlaista.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop