Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

utelias

14/04/2007 - 11:53

Nyt ku nää sivut meni uusix niin missä on vanhant kysymykset ja vastaukset, vai ootteksx te deletoinee ne ?

vastaa:

No moi Utelias. Kun nää sivut nyt meni uusiksi, niin vanhat kysymykset todennäköisesti lisätään tänne kun vain aika antaa periksi. Ei kyllä olla deletoitu niitä, itseasiassa vanha saittikin on vielä tallessa, enpä vaan kerro missä. Myöskään Euroviisukortteja ei olla deletoitu, ne ovat tulossa sivuillemme piakkoin takaisin.

Osaava musiikkitoimitus käyttöön?

12/04/2007 - 15:15

Moi Arttu! Kysyisin sellaista, että kai te tulette käyttämään teidän musiikki-ohjelmissanne YLE radioiden osaava musiikkitoimitusta, kuten Holle Holopainen, Kalevi Pollari, Tero Liete, Kai Ulmanen, Juha Roiha...?

vastaa:

Moi Ludmilla! Hetkinen? Pelaatteko tekin samassa korisjoukkueessa? Yksityiskohtaisesti en juuri nyt osaa sanoa. Television puolella, pääsääntöisinä musiikkisisältöinämme toimivat mm. live -taltioinnit sekä Musiikki-TV.

Kysymys Pop-uutisista

12/04/2007 - 11:19

Minä vanhana uutisten ystävänä kysyisin, että onko kanavalta tulossa jonkunlaisia uutisia, esim. pop-uutisia? Toinen asia edellä on kysymys ajankohtaismakasiinista, niin jatkokysymys siihen: Millaisia aiheita siinä on?

vastaa:

Moi Professori Keijo-Erkki. Minusta on alkanut tuntua että nämä käyttäjätunnukset tulevat suoraan jonkun nimigeneraattorin kautta, tai sitten olen täysin väärässä. Pop-uutisista ei osaa vielä sanoa, makasiini-ohjelma tulee käsittelemään populaarikultuuria varmaankin suhteellisen laajalla otannalla. Sen enempää en osaa, enkä sanosi vaikka tietäisin.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop