Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Arttu auttaa

Doctor Who

04/11/2007 - 10:29

Doctor Whosta joku tuolla on aikaisemmin jo kysellytkin, mutta nyt tv2 on ilmoittanut, ettei toista kautta tule näkymään. Eikö sitä nyt todellakaan voitaisi ottaa extran ohjelmistoon? T. Tohtori

vastaa:

No Moi Elli!

Elikkäs laitoin asiasta sähköpostia ohjelmapäällikkö Merete Manniselle: Dr. Whon ottamisesta Extran ohjelmistoon pitäisi neuvotella TV2:kkosen kanssa haluaisivatko he että sarja siirtyisi Extralle. Sitten pitäisi neuvotella uuden kierroksen hinnasta sarjan hankkijan ja myyjän kanssa. Dr.Who siirtyy nyt sitten "kovasti toivottu, ehkä joskus" -listalle.

Ruisrock

01/11/2007 - 21:58

Näytetäänkö noita Ruisrockin keikkoja myöhemmin kokonaisena? Oli kiva nähdä enemmän kuin nuo pätkät.

vastaa:

Jou Jonna!

Elikkäs tuo on nyt tuollainen kun se on. Sama lähetys näytetään uusintana vielä jossain vaiheissa.

Videot

01/11/2007 - 18:46

Hei,tässä yksi päivä näytitte hyviä videon ja musiikkivideoiden pätkiä suoraan tietokoneelta. Ymmärsin että linkit voisi löytää sivultanne. Onko se totta? Ainakin yksi oli missä tuli vain epämääräisessä järjestyksessä hullunkurisia piirrettyjä kuvia. Tosi hauskoja! niitä olisi mukava katsoa uudestaan! Kiitos!

vastaa:

Moi Essi!

Jep. Eli klikkaappa tuolta ylänavista etusivu ja skrollaa ruutua alaspäin. Kaikki Extra Largessa nähty materiaali löytyy pOreiden joukosta. Säästän sinut tällä kertaa kuitenkin selailun vaivalta: cyriak's animation mix

tuossa ole hyvä.

Mighty Boosh

30/10/2007 - 21:30

Heippa, kyselisin Mighty booshista että jatkuuko vielä joskus? oli sen verran hyvä ohjelma.

vastaa:

No hei Venomus!

Eli Extra näyttää sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta vielä uusintana, mahdollisesti jo ensi keväänä. Lisäksi Mighty Booshista on tulossa uusia jaksoa, kolmas tuotantokausi nähdään Extralla myös ensi vuoden puolella.

Ohjelmatietoja päivitetään Extran netissä Ohjelmat-sivulle, sieltä siis joskus vuodenvaihteen jälkeen voi katsoa myös MB:n tilanteen.

Santanaa...guns n rosesia

29/10/2007 - 23:02

Moi, Näin tässä jokupäivä sitten kun YLEextralla katsoitte videoita (Youtube?) missä mm. C. Santana soitti mutta päälle oli musiikkia hieman modifioitu ja lopputulos oli jokseenkin hulvatonta....miten löydän näitä teoksia? hyvää kaikkea.

vastaa:

Jou jou Tihvis!

Eli kyseessä oli nk. Shredsejä. Kaikki Extra Largessa käsitellyt klipit löytyypi tuolta pOreiden joukosta.

Arttu auttaa

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Tulevaisuudessa seurastani voi nauttia osoitteessa yle.fi/pop