Tervetuloa Hiisivuoreen
Bereniken ja Matin kanssa!

Hui Hai Hiisi, RealVideoG2

Hiisivuoren uumenissa voit tavata monenlaisia otuksia. Näiltä sivuilta saat hiukan selvyyttä siihen, kuka kukin Hiisivuoressa on! Voit myös opetella vuorelaisten käyttämiä hauskoja sanoja, sekä ainoan oikean loitsun, jolla Kivijätti herää…

Klikkaa kuvaa, niin kuulet Bereniken kertovan.

Linja

Helei!

Terveisiä täältä Hiisivuoren luolista! Täällä vuoremme uumenissa on vietetty viime aikoina tosi jännittäviä päiviä. Hiisi on ilkeillä lumouksillaan pitänyt huolen siitä, että seikkailuja on piisannut. Meidän onneksemme myös rohkeita lapsia riittää!

Uusia pelastuspartion jäseniä emme enää voi Hiisivuorelle kutsua, vaikka Sinäkin ehkä toivoit pääseväsi mukaan. Mutta älähän sure! Voithan silti jännätä, kuinka meidän käy! Lisäksi Sinulle jää yksi tuikitärkeä tehtävä: peukkujen pitäminen. Se jos mikä on hyvin tärkeää pahan paikan tullen; sen tietää Mattikin, joka harvoin uskaltautuu Hiiden puhutteluun ilman peukkujen painamista.

Pidäthän siis varmasti meille peukkuja? Toivon niin! Seikkailujamme voit seurata ja peukkuja pitää joka perjantai, vielä koko kesänkin ajan. Jos siis kurkistat perjantaina Hiisivuoren uumeniin, niin silloin tavataan - ja taatusti myös seikkaillaan!

Linnunlaulua, perhosen lentoa, ja aurinkoista seikkailukesää!

toivoo: Berenike Tähtikilpi
...ja tietysti myös Matti!

KIVIJÄTTI