TUULIANNA


1. Kuka olet, mistä tulet?
Olen 24-vuotias ja tulen pääkaupungistamme Helsingistä.

2. Juonnat TV2:ssa Suuri Kupla -ohjelmaa. Kuinka juontajaurasi saialkunsa ja kuinka sinut keksittiin Katso pois-ohjelmaan?
Suureen Kuplaan päädyin kaksien koekuvauksien kautta. Olen valmistunut medianomiksi ammattikorkeakoulusta ja olin opinnoissani erikoistunut mm. juontamiseen. Ilmeisesti olin sen verran hyvä Kuplassa, että Katso pois - tiimi uskalsi ottaa riskin ja päästää minut valloilleen Särkänniemessä!

3. Mikä juontamisessa viehättää ja mikä toisaalta edelleen pelottaavai pelottaako?
Juontaminen on täysin hetkessä elämistä; hetki tulee ja sitten se onkin jo mennyt... Ja taas tulee uusi tilanne. Se on haastavaa,mutta toisaalta myös armahtavaa. Hetkeen täytyy panostaa kunnolla, mutta jos se ei mene ihan nappiin, niin se on nopeasti ohi. Tässä tehdään kuitenkin VAIN telkkaria, pruukaan aina sanoa.Tykkään esiintymisestä, enhän muuten olisi alalle hakeutunutkaan, mutta tyypillisen esiintyjän tavoin kameran eteen meneminen jännittää minua joka kerta.

4. Jos tämän kesän kuvauksissa joutuisit ottamaan jättiläiskäärmeenkaulaasi, suostuisitko?
Koettaisin tehdä kaikkeni, että ei tarvitsisi mennä lähellekään käärmettä. Mutta jos mua uhkailtaisiin lopputilillä, niin saattaisin suotua... :)

5. Martti Vannas on juontajaparisi ja hän varmasti tekee taikatemppuja. Onnistuuko sinulta taikominen ja, jos kyllä, niin minkälainen temppu olisi?
Osaan yhden ainoan taikatempun, pelikorteilla. Eikä sekään ole ihan taikuutta, vaan puhdasta matematiikkaa!

6. Katso pois kuvaukset tapahtuvat Tampereella Särkänniemen huvipuistossa. Onko paikka tuttu ja mihin laitteisiin on pakko päästä?
Lapsena olen viettänyt useita unohtumattomia päiviä Särkänniemessä, mutta nykyään en enää kestä vetkutusta ja korkeita paikkoja. Paras laite on ehdottomasti Tukkijoki, ja sinne on pakko päästä joka kesä!

7. Mitä odotat tältä ohjelmasarjalta?
Toivon kovasti lämpimiä ja hauskoja kesäpäiviä, upeita taikuuksia ja päätähuimaavia temppuja. Toivon, että teemme ohjelmaa, joka saa katsojan hyvälle tuulelle.

8. Minkälaista mielestäsi on hyvä tv-viihde ja mitä ohjelmia itse seuraat tv:stä?
Televisioalalla työskenteleväksi katson telkkaria hävettävän vähän. Toisinaan kuitenkin löydän ohjelmia, joita on pakko seurata. Rankkareita ja mustia sukkia oli yksi sellainen. Tykkään lähes kaikenlaisista ohjelmista, kunhan ne vain on tehty ammattitaidolla sekä hyvällä maulla. Huumori, joka täsmää omani kanssa, on tietenkin aina plussaa!

9. Mitä harrastuksia sinulla on ja mitä siviiliminäsi pitää sisällään?
En harrasta mitään lajia säännöllisesti, sillä ajatuskin siitä, että pitäisi olla jossain paikassa tiettynä aikana viikossa, ahdistaa. Sydäntäni lähellä ovat laulaminen, puutarhanhoito sekä sisustaminen. Tykkään opiskella uusia asioita; viime aikoina olen tutustunut mm. feng shui- meininkiin sekä kasvatustieteiden perusteisiin!

10. Taiotko itsellesi lisäaikaa vai miten ehdit tehdä kaikkea?
Olen mestarillinen järjestämään itselleni aikaa, otan reippaasti aikaa itselleni ja kodille. Hermostun alituisesta kiireestä ja yleensä päivääni riittää yksi toteutettava asia, yleensä työpäivä.Illemmalla sitten rentoilen tekemällä ruokaa, näpertelemällä ja -totta kyllä -siivoamalla!

11. Mitä muita suunnitelmia sinulla on tälle kesälle?
Tarkoituksena on opettaa kolmivuotiaalle tyttärelleni polkupyöräilyn jaloa taitoa ja tietenkin olla uimarannalla pikkuisen vesihirmuni kanssa. Kesäämme kuuluu myös vino pino pahvilaatikoita, sillä olemme muuttamassa uuteen kotiin.

12. Mikä näistä kolmesta on kesällä must: mansikat, jäätelö, uudet perunat?
Jäätelö ei kuulu suosikkeihini, sillä se on kylmää... Uudet perunat on ihan hyviä, mutta koska olen makean ystävä, valitsen mansikat, silläkin uhalla että olen niille allerginen!

13. Minkälaisia terveisiä haluat lähettää Katso pois -ohjelman katsojille.
ALIQUANDO INSANIRE IUCUNDUM EST
- Toisinaan on mukava olla sekopää