Etusivu
Viikon muutos
Asumisen ABC
Muutosvinkit
Erilaista asumista
Arkisto
Linkit
Toimitus
Ilmottautuminen
 

   

Omin käsin tv-taso lasista ja lasitiilistä

Tanja Punkki on omatoiminen nainen. Mitä Tanja ei löydä kaupasta, sen hän suunnittelee ja tekee itse. Tässä Tanjan vinkki huonekalukauppojen tv-tasovalikoimiin kyllästyneille.

Ideariihi sohvan nurkassa

Tanjalla oli alun perin vanha, huono ja ruma tv-taso, johon mahtui vain ja ainoastaan tv. Tanja halusi uudesta tasostaan sellaisen, mihin radio mahtuisi television alle. Silloin kaikki kodin viihde-elektroniikka löytyy samasta nurkasta.

Asunnon sen aikainen sisustus saneli olohuoneen nurkan television ainoaksi paikaksi. Tanja ei löytänyt kaupoista mieleistään kulmatasoa.

- En pidä "lastulevyviritelmistä." Mielestäni huonekalun pitää olla tukevan ja silti kivan näköinen. Eräänä sunnuntaipäivänä rupesin ideoimaan, että mitä jos tekisinkin tason itse. Pidän lasista materiaalina ja ennen kaikkea lasitiilistä.

Oman maun mukainen

Tanja mietiskeli hetken, otti kynän käteensä ja niin suunnitelma alkoi hahmottua paperille. Suunnitelman kanssa hän asteli lasiliikkeeseen ja leikkautti itselleen kaksi kolmiota sävytettyä lasia. Rautakaupasta hän hankki muutaman lasitiilen. Kasaaminen onnistui ystävän avustuksella ja niin Tanja sai pienellä vaivalla mielenkiintoisen ja toimivan tv-tason.

- Taso on siinäkin mielessä helppo, että osia ei ole kiinnitetty toisiinsa. Lasilevyt ja -tiilet saa irti helposti ja taso on esimerkiksi muuttomiesten kannalta kätevästi siirrettävissä, myhäilee rakennusinsinööri Tanja Punkki.

Hintaa lasiselle tv-tasolle tuli noin 85 euroa.

Toimittaja
Henna Peltola

Takaisin muutosvinkkeihin
  

Etusivu | Viikon muutos | Asumisen ABC | Muutosvinkit | Erilaista asumista
Arkisto | Linkit | Toimitus | Ilmottautuminen