Etusivu
Viikon muutos
Asumisen ABC
Muutosvinkit
Erilaista asumista
Arkisto
Linkit
Toimitus
Ilmottautuminen
 

   

Taulut kotisovitukseen heijastuksina

Virtuaaligalleria antaa mahdollisuuden sovittaa tauluja juuri sille seinälle, johon asiakas on taulua ostamassakin. Taulukauppias tulee kotiisi kannettava tietokone ja videotykki kainalossaan, ja heijastaa seinällesi kuvan sen todellisessa koossa.

Sami Minkkinen Virtuaaligalleriasta kertoo, että hänellä on tietokoneensa muistissa 1400 maalausta. Jokainen työ on valokuvattu ja siirretty tietokoneelle. Kaikki Minkkisen esittelemät työt on hankittavissa aitoina öljyväritöinä. Taulut eivät siis ole julisteita, vaan jokainen siveltimen veto näkyy elävänä taulun pinnassa.

Kissanpentuja vai alastomia naisia?

Taulut on jaettu ryhmiin aiheiden mukaan: on poseerauksia, ihmisiä työnsä ääressä, maisemakuvia, abstrakteja maalauksia ja eläinaiheita. Ostajan vaikeus on virtuaalisen gallerian laaja valikoima.

Virtuaaligallerian taulut ovat sisustustauluja eli taulut ovat yleensä kopioita alkuperäisistä.

Esimerkiksi espanjalainen taidemaalari Francisco Coya on maalannut itsestään 1700-luvulla omakuvan, jonka taidejäljitelmää Virtuaaligalleria nyt myy. Taiteilijat eri puolella maailmaa maalaavat kopioita, ja taulut toimitetaan varastosta noin viikon kuluessa tilauksesta.

Kehykset kohdalleen

Kun mieleinen taulu on löytynyt, voi siihen sovittaa kehyksiä Virtuaaligallerian omista valikoimista. Tarjolla on prameita kultaisia ja hillitympiä valkoisia kehyksiä, kunkin maalauksen tyylisuunnan, aikakauden tai muun luonteen mukaan. Taulun ostaja näkee tulevan taideteoksen heijastettuna olohuoneen seinällä, siinä piirongin yläpuolella… ja sen, kuinka niin maalaus kuin siihen valittavat kehyksetkin sopivat yhteen ja tietysti muuhun huoneen sisustukseen.

Tietokoneen avulla kehyksiäkin voidaan vaihtaa, ja niitä on helppo vertailla keskenään. Jos mieleistä kehystä ei valikoimista löydy, voi taulun tilata ilman kehyksiäkin.

Toimittaja 
Henna Peltola

Takaisin muutosvinkkeihin
  

Etusivu | Viikon muutos | Asumisen ABC | Muutosvinkit | Erilaista asumista
Arkisto | Linkit | Toimitus | Ilmottautuminen