yle.fi


s-i-p-p-o 14.04.2010, 14:45

Tosi mielenkiintoinen juttu. Kyllä minäkin Hoodia katsoisin, vaikken ainuttakaan Kotikadun jaksoa ole nähnyt. Suomen Skins meiltä tosiaan vielä puuttuu ja ehkä sille olisi tilaustakin. Haastattelin muuten Skinssin luojaa YleX:lle, mikäli miehen ajatukset kiinnostavat: http://ylex.yle.fi/radio/juontajat/sippo/sippo-tenttaa/sippo-tenttaa-jamie-brittain-skins-liekeissa

Mä olen myös miettinyt mm. että miksi meillä ei ole lumilautailun maailmaan sijoituvia nuorisoelokuvia. Sponssit olisi helppo hankkia kun tuotesijoittelu on muutenkin niin isossa osassa ko. lajissa ja laskettelu/lautailuteemahan uppoaisi suureen osaan kotimaisesta yleisöstä. Kuvaukset Rukalla, rahoitus elokuvasäätiön lisäksi mm. EU:ltä, Lumilautaliittosta ja Suomen Urheiluliittolta (edistää nuorison liikuntaa) ja soundtrackille kivaa uutta kotimaista musaa Jaakko & Jayltä, Asalta, Disco Ensembleltä etc. Rinneradiona raikaisi totta kai YleX ;)

Siinä voisi pörrötukkainen 17-vee Rasmus karata Espoosta lauta kourassaan Lapin hiihtokeskukseen asumaan kimppamökkiin nuorten hiihtopummien kanssa. Unelmana ammattilautailu ja eihän Espoo-vanhemmat tuollaista tajua. Mökissä majailisi myös 18-vuotias hiihtopummi/lasketteluopettaja Emilia ja totta kai tästä seuraisi nuorta romantiikkaa ja hauskanpitoa öisillä rinteillä. Rasmushan pyrkisi myös keskuksen edustustiimiin, jotta voisi osallistua Snow Cuppiin. Jonka lopussa totta kai vaikeuksien kautta voittaisi. Tytönkin saisi vaikka onkin se ulkopuolinen nuorikko!

Ja eiku tuotantoon!

- Mika Tolvanen, Yhteisömanageri (YleX)

Vastaa

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

10 plus 3 =
Ratkaise yllä oleva laskutehtävä ja kirjoita vastauksesi (esim. kysymykseen 1+1 kirjoita 2).
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.