yle.fi


ilmastonmuutos 28.09.2010, 14:23

Idea ehdotukseni nuorisoa herättämään.
Mitäpä YLE tuumaisi ohjelmasta, jossa nuoret saisivat tarjota omia lyhytelokuviaan ja miksipä ei vanhemmatkin? Tietty laatuvaatimus toki kuvalle ja äänelle yms,(kuva näkyy ja ääni kuuluu?)
mutta ei täydellisen ammattimaisuuden pakkoa. Ohjemanimike ei kuitenkaan kieltäisi täysin ammattimaisiakaan lyhytelokuvia seassa. Se olisi siis yhteistä jakamista viihteestä. Todellista vuoropuhelua.
Ohjelmaan voisi vielä sisältyä lyhyt keskusteluosuus, jossa olisi kaikenlaisia ammattilaisia liittyen visuaaliseen viihteeseen ja toki näitä alan harrastajia myös. Ehkäpä raati joka seuloo parhaat? Katsojat äänestävät voittajan? (Ammatti tuotokset ei kilpailussa mukana)

Televisioon kyllä pääsee nuoria tekemään ei mitään, eli näyttelemään pääosaa BB- taloon. Eikö audiovisuaalista viihdettä oikeasti harrastavat myös voisi päästä telkkuun?
Uskoisin pienessä maassa tällaisen olevan kaikkille opettavaista ja ehkä uusia kykyjäkin löytyisi.
Välineistön tasokin on huikeasti parantunut audiovisuaalisella puolella ja harrastelijoidenkin saatavilla.

Laulukilpailujahan telkussa onkin totuttu paljon näkemään ja joka kerta löytyy uusi tähti ihan oikeastikin.
Hyvä idols yms, vaikka alkukarsintojen nolo lynkkaus on vähän kyseenalaistakin, mutta viihteeksi sekin koetaan. Itsepähän aikuiset sinne ovat menneet.

Tuossa edellä anonyymi nimimerkillä jo puhuin jännäreihin liittyvää. Nyt uskalsin jo olla nimeltäni ilmastonmuutos.Voi olla että joskus muistan vielä oikean nimenikin.

Tästä tuli nyt ihan ilmainen ohjelmaidea ja aivan vapaasti puolestani jatkokehiteltävissä.
Tätä viestiä ei saa kuitenkaan poistaa, koska idean pitää olla kaikille näkyvillä...Ai niin...Voisikohan tätä enää laittaa edes telkkuun, jos oikea idean isä on olemassa vain nimimerkkinä? Kuka olisi siis ohjelmaformaatin luoja?
Nyt otin riskin jos ideani olisikin hyvä ja uusi...Menköön. Ahnehdin sitten joku toinen kerta.

Vastaa

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

6 plus 0 =
Ratkaise yllä oleva laskutehtävä ja kirjoita vastauksesi (esim. kysymykseen 1+1 kirjoita 2).
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.