yle.fi


Anonyymi 16.06.2010, 10:21

Siis mitä v****a ???? luulettekos että ne jotka "tukevat" artisteja on ansainnut ne rahat mitä tienaavat ????? tienaavat moninkertaisesti sen mitä artisti itse tienaa !!!!
se että kotimaassa artisti maksaa esim teostolle jokaisesta kappaleesta tietyn summan rahaa että firma tätä "suojelee" ja paskat suojelee...
ottaa vain lisää rahaa jokaisesta soittokerrasta ja antaa muutaman pennin artistille.. saa oikeasti olla todella paljon soitettu artisti ennenkuin tienaa edes tuon levyn biisien maksut mitä joutunut maksamaan teostolle ensin..
ja paljonko on siinä välissä teoston pomot tienannut taskuun 5-10 kertaisen rahamäärän ja ilmaiseksi !!!!

tekemättä yhtään mitään...

artistit tienaa pääosin rahansa keikoista ainakin suomessa ja pätee varmasti myös muualle maailmaan pitkälle..

sanokaapa moniko on ladannut netistä jonkun biisin joko maksanut siitä tai ollut maksamatta ja lopulta päätynyt kauppaan ostamaan kyseisen levyn koska on hyvä... mitä helvettiä kukaan tekee musalla mistä ei pidä ? en minä ainakaan suostu maksamaa sellaisesta mitä en edes kuuntele..

ja moni lataa netistä musiikkia vaikka ei välttämättä koskaan sitä kaupasta ostaisikaan.. kunhan vaan lataa ja naureskelee että mitä paskaa sitä suolletaankin ja siitä pitäisi maksaa..

se että netin kautta artistit voisivat itse levittää muutaman kappaleen ilmaiseksi jakeluun ja myydä itse noita levyjään niin jäisi verenimijä firmat välistä pois.. näin on muutamat artistit tehneet ja heidän mukaansa olleet erittäin tyytyväisiä kun onkin jäänyt käteen enemmän rahaa..

kaikki kopiosuojaukset sun muut mistä maksatte elokuvissa, peleissä ja ohjelmissa ei ole mitään järkeä.. miksi niitä edes yritetään tehdä ohjelmiin sun muihin ??? ne kaikki tullaan purkamaan ja poistamaan 100% varmuudella joten miksi käyttää miljoonia niihin ? jos nuo poistuisivat olisi elokuvien sun muiden tuotteiden hintakin alempi ja niitä voisi useampi myös ostaa alemman hinnan puolesta.

ja miksi ihmiset lataavat netistä tv-sarjat ?? no miksiköhän ?? eivät osta näitä suomeen kuin vasta kun hinta on mieleinen tv pomoille suomessa.. eli koitetaan vaan säästää.. en rupea odottamaan vuotta jotain sarjaa jonka tahdon nähdä kun sen sitten vuoden päästä "ilmaiseksi" telkkarista kuitenkin nään niin miksei sitä voisi ihan hyvin katsella netin kautta ladatusta tiedostosta etukäteen ?

Ylekin pyörittää yleensä ikivanhoja rainoja kanavillaan... dokumentit ovat hyviä ylellä sitä en kiellä... mutta niitäkin katson ehkä kerran vuoteen.. koska moni dokkari mitä toivoisi ei koskaan tule ylen kanavalta... ylellä tuntuu olevan tuo raha tärkeintä... ostetaan ikivanhoja melkein ilmaisia levityksiä ja toistellaan kotimaisia sarjoja jotka pyörineet jo 60 luvulla telkussa.. mitä helvettiä..
onko tämä sitten tv-lupamaksujen oikeinkäyttöä ??? ja mietitääns paljonko ylellä on rahaa ja paljonko maksaa johtoportaalle kuukaudessa rahaa... taitaa vaatia aika monta tvlupamaksua ennenkuin nämä on katettu alta pois !!!!!

sanoisin että kaikki kanavat tvkortin alle niin saattepahan ylelläkin nähdä että kuka oikeasti kanavianne tahtoo katsella... varsinkin jos sama tarjonta jatkuu...

Vastaa

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

11 plus 8 =
Ratkaise yllä oleva laskutehtävä ja kirjoita vastauksesi (esim. kysymykseen 1+1 kirjoita 2).
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.