yle.fi

Keskustelu kokemusraportista: Pirunpelto

Kirjoittanut: marjo66 24 Helmikuu, 2009 - 16:48

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti

Nyt suostuu vastaanottamaan kirjotustusta, viime viikolla ei.

Tuli toi Pirunpelto katsottua kaikki jaksot, ei niin hyvä kuin "vanhat" maalaiskomediat, mutta nekin vaativat useamman katsontakerran ennenkuin "avautuivat". Sisälsi kipeitäkin asioita, mutta oli kiva katsella kun katsojan mielikuvituksen varaankin jätettiin asoita, ettei kaikkea toimintaa näytetty suoraan. Loppujaksoissa näytettiin myös miten "pahiksillakin" on sydän, ettei lähimmäisenrakkaus hautaudu oman edun tavoittelun alle kokonaan ja oikeus voitti kuitenkin.

Kommentit

Käyttäjän calluna kuva

1/2 Samaa mieltä

Kirjoittanut: Calluna 24 Helmikuu, 2009 - 16:57

Ei ollut samanlainen, reilu maalaiskomedia. Tämä ei kyllä jaksanut mitenkään innostaa. Varmaankin Pirunpelto avautuisi paremmin  toisella katsomiskerralla , kun ainakin minulla meni jotain ohi. Kannattaisi useimmin katsoa draamasarjojakin toiseen kertaan, sillä uusintakatselullulla huomaa paljon yksityiskohtia, jotka ensi katselulla menee ohi. Olen ajatellut, että se olisi kohteliastakin tekijöitä kohtaan, jotka ovat harkinneet jokaisen yksityiskohdan 

2/2 uusintakatselut

Kirjoittanut: marjo66 25 Helmikuu, 2009 - 09:59

Hyvin usein suomalaiset sarjat ja varsinkin elokuvat vaatii uusinnan; vasta loppuratkaisun jälkeen ymmärtää ne monet pienet vihjeet joita annetaan alusta lähtien. Erittäin hyvänä esimerkkinä itsellä pidän "Nousukausi"-elokuvaa. Tarina aukes ja huijaus löytyi melkein alkumetreiltä asti. Mulla kun noi hoksottimet ei oo mitkään parhaat, täytyy aina hieman kaivaa.