yle.fi

Käyttäjän Astrolihjamo kuva

Keskustelu kokemusraportista: Shonen Knife:Free Time

Kirjoittanut: Astro 4 Joulukuu, 2010 - 02:07

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti

Japanilaisesta Shonen Knife-orkesterista innostuin ensimmäisen kerran jo vuonna 1993, mutta muutaman vuoden jälkeen innostus sitten hiipui ja eikä levyjäänkään tullut enää hankittua. Palasin kuitenkin aiheeseen uudelleen vuonna 2009 ja siitä lähtien se on ollutkin menoa, tällä hetkellä taitaa olla melkein kaikki mahdollinen yhtyeen tuotanto hyllyssäni.

Odotukset olivat siis kovat, kun sain käsiini Shonen Knifen viimeisimmän Free Time-cd:n. Mutta ihan selvä pettymyshän tämä oli, melko tavanomaista rokkia, ei mitään riemastuttavaa ja hellyttävää, mikä on ollut yhtyeen jonkinlainen tavarmerkki.

Sen sijaan Live at Mohawk Place 2009-dvd oli odotukset täyttävä, kaikki hitit, siis ne hellyttävät ja riemastuttavat. Huolimatta muutamista mokista, jotka tekevät yhtyeestä vain inhimillisemmän, soitto kulkee todella mallikkaasti.

Nämä minä haluaisin nähdä livenä, kukahan toisi Suomeen?

Kommentit

Käyttäjän Astrolihjamo kuva

1/3 Silvia Regina

Kirjoittanut: Astro 4 Joulukuu, 2010 - 02:09

Matti Hagelbergin uudessa mainiossa Silvia Regina -sarjakuvakirjassa kerrotaan, että seitsemällä samurailla oli kaikki Shonen Knifen levyt.

2/3 Matin hyllyssä Äijälän 90-luvun Kekkostukset?

Kirjoittanut: Anonyymi 4 Joulukuu, 2010 - 11:44

Mutta Matti Hagelbergilla taitaa olla Läjä Äijälän Kekkossarjakuvat luettuna, sen verran samoilla ideoilla pelattiin palkitussa Kekkoskuvastossaan.

Käyttäjän Astrolihjamo kuva

3/3 Totta.

Kirjoittanut: Astro 4 Joulukuu, 2010 - 20:26

Kekkonen ja Elvis.