yle.fi

Käyttäjän jams kuva

Keskustelu kokemusraportista: The Spirit

Kirjoittanut: jams 17 Helmikuu, 2009 - 14:12

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti: The Spirit

Sarjakuvaan perustuva elokuva, tehty Sin Cityn visuaalisessa hengessä, pääosassa yksi suosikeistani eli Gabriel Macht. Elokuvana melkoisen turha, mutta hyvä mieli jäi sillä joskus nainen vai tarvitsee kaunista miestä katseltavakseen. Tänään oli sellainen joskus.

Kommentit

Käyttäjän PekkaR kuva

1/3 Ei vakuuta

Kirjoittanut: PekkaR 27 Tammikuu, 2009 - 10:03

Sin Cityn elokuvasovitus tai se visuaalinen toteutus oli toteutukseltaan epäonnistunut ja sarjakuvatkin tympeää väkivaltaviihdettä. Spirit on sarjakuvana sen verran mainio, että en uskaltane tätä Millerin näkemystä katsoa. Trailerin verran kurkistin YouTuubista, mutta eipä kyllä vakuuttanut. Frank Miller on kyllä sarjakuvantekijänä yliarvostettu (toki hyviäkin teoksia löytyy), saapa nähdä miten kertyy arvostusta elokuvaohjaajana.

Käyttäjän jams kuva

2/3 Minäkään en Sin Citylle

Kirjoittanut: jams 27 Tammikuu, 2009 - 13:10

Minäkään en Sin Citylle elokuvana syttynyt ja sarjakuvaan en ole tutustunut paria sivua enempää vaikka tarkoitus on ollutkin. Mutta mitä elokuviin tulee, tämä Spirit vaikutti hajuttomammalta ja mauttomammalta (ei siis mauton vaan mauton) kuin Sin City.

Käyttäjän PekkaR kuva

3/3 Spirit sarjakuvana

Kirjoittanut: PekkaR 27 Tammikuu, 2009 - 22:18

Jotain hyvääkin elokuvasta koitui: Egmont on julkaissut 192-sivuisen koosteen Spiritin seikkailuja. 22 tarinaa ja Neil Gaimanin esipuhe.