yle.fi

Käyttäjän absintt1 kuva

Keskustelu kokemusraportista: Svengaavaa iltapäivää

Kirjoittanut: Absintinjuoja 20 Marraskuu, 2009 - 21:34

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti

Jaakko Tahkolahti juonsi tämän päiväisen jazzohjelman, joka tulee sopivasti perjantaisin juuri kun istun vajaan tunnin ruuhkabussissa kotiin töistä palatessa. Jaakko on niitä harvoja vielä aktiivisesti vaikuttavia radioääniä jotka muistan, sanotaan ainakin tuosta 70-luvun alusta alkaen.

Tänään oli vuorossa toinen osa Blue Note levymerkin historasta. Käytiin läpi tuoreempia Blue Notelle levyttäneitä artisteja, minulle kohtalaisen tuntemattomia uusia artisteja siis.

Jaakolla on sarmantti tapa puhua asiaa sen verran, että asia menee perille ja levyjäkin ehtii ohjelman kuluessa pyöriä. Saisi tuota jazzia soitella enemmänkin, ja normaali-ihmisen valveillaoloaikana, kiitos

 

Kommentit

Käyttäjän absintt1 kuva

1/1 Taas kerran

Kirjoittanut: Absintinjuoja 20 Marraskuu, 2009 - 21:38

tuli bussissa kuunneltua kuulokkeissa tätä perjantai-iltapäivän sulostuttajaa. Herra kattilan tuotantoa soitettiin eli Barney Kesselin, sähkökitaran pioneerin läsnäsoittamia levyjä. Enpäs ole ennen huoannutkaan että Kessel on mukana Charlie Parkerin Relaxin' at Camarillo -biisissä, Helkkarin hyvä biisinnimi muuten. Mikähän se olisi täällä Helsingissä?

Eläköön kauan vanhat jatsiäärät jotka juontaa maulla ja pieteetillä radio-ohjelmiaan.