yle.fi

Käyttäjän jams kuva

Keskustelu kokemusraportista: Tampereen kirjamessut

Kirjoittanut: jams 17 Helmikuu, 2009 - 15:30

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti: Tampereen kirjamessut

Ensinnäkin on ihan sairaan hyvä homma, ettei tapahtuman nimi ole enää Henki & elämä, koska se kuulosti niin uskonlahkojen kokoontumiselta ettei mikään. Mutta kyllähän nämä vielä Helsingin kirjamessuille kalpenevat. Oli ihan kivaa, mutta jotain uupui. Pisteet ilmaisesta bussikuljetuksesta keskustasta pelipaikalle. Kävin myös keräilymessujen ja rakennusmessujen puolella. Keräilymessuilla haisi, rakennusmessuilla oli kivan näköisiä nuoria miehiä.

Kommentit

Käyttäjän haihatus kuva

1/3 henkistä

Kirjoittanut: Haihatusmerja 16 Helmikuu, 2009 - 15:16

Kyllähän Henki ja elämä muuten ihan hyvä nimi olis, mutta kyllä minäkin oikeesti luulin ensin että se on joku hengellinen tapahtuma. Eli hyvä jotta vaihtoivat. Itse kyllä tykkään näistä pienemmistä tapahtumista enemmän kuin Helsingiin valtavista messuista.

Käyttäjän jams kuva

2/3 Pienet tapahtumat on hyvä,

Kirjoittanut: jams 23 Helmikuu, 2009 - 09:45

Pienet tapahtumat on hyvä, mutta nyt jäi niin paljon ilmaa tilaan, että tuntui jotenkin autiolta. En minä sitä sano, että Siperiaankaan tilaisuus olisi sopinut, siellä taas aivan liian ahdasta eikä pohjaratkaisu todellakaan ollut hommalle hyväksi.

Käyttäjän haihatus kuva

3/3 tila tavaran mukaan

Kirjoittanut: Haihatusmerja 24 Helmikuu, 2009 - 22:13

Ei varmaan saa lämmintä messufiilistä jos tila on kolkko ja autio, tila pitää olla messuja myöten. Toivottavasti tilaisuus kasvaa tilansa kokoiseksi vuosien varrelle.