yle.fi

Käyttäjän absintt1 kuva

Keskustelu kokemusraportista: Vikkelä väkevän voittaa

Kirjoittanut: Absintinjuoja 20 Kesäkuu, 2010 - 04:47

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti

Kävin kesäteatterissakin, paikallisessa sellaisessa Veikkolassa. Ohjelmassa oli lapsille suunnattu tarina Vikkelä Väkevän voittaa. Matka maalaismaisemaan niittyjen ja metsien läpi korpimetsikköön järvenrantateatteriin oli varsin vaikuttava. Ilmatkin näyttivät suosivan, ja olihan minulla sateenvarjo turvana sen pakollisen sadekuuron varalta.

Näytelmän tarina oli hauska ja runsain musiikkiesityksin ryyditetty. Vaivaa oli nähty melkoisen spektaakkelin rakentamiseksi: esiintyvää väkeä oli roimasti, lavasteet olivat komiat ja musa toimi ja oli hyvin esitetty. Teatteriin tottumattomana olisin kaivannut zoomauksia mutta kun en ollut kyborgi ja kiikarit jäivät kotiin, piti tyytyä perinteiseen teatterin seurantaan.

Ladossa nautittiin kahvit lisukkeineen, paikalliselta yleisön edustajalta sain kuulla olevani Kauko Helovirran pojan kaksoisolento, mitä nyt sitten ihmetellen sulattelen vieläkin.

Pakollinen sadekuuro tuli sitten toisella puoliajalla (vai mikä se on) mutta näytelmä eteni pienen tauon jälkeen. Vikkelä voitti väkevän lopulta ja tyytyväinen mutta hieman kastunut yleisö poistui varmaankin näytelmän perusoppeja mielessään kertaillen. Ja luvattiinhan siinä muutakin syödä kuin pelkästään kasviksia, onneksi.

 

Kommentit

Käyttäjän Astrolihjamo kuva

1/2 Positiivisen puolelle

Kirjoittanut: Astro 20 Kesäkuu, 2010 - 04:49

Positiivisen puolelle kääntyi ihan selkeästi ja eipä se sadekaan haitannut.

2/2 Sesonkia

Kirjoittanut: Anonyymi-Aimo 24 Kesäkuu, 2010 - 09:40

Ihan sesonkihommaa. Maanantaina kaikki halukkaat eivät edes mahtuneet.