yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 3 tulosta

Käyttäjän ranelov kuva
Rane hankki elokuvakokemuksen: Up in the air elokuva
Kino Marilyn - Itä-Uusimaa, 23.02.2010
Tekijä: USA

Mukavan rauhallinen elokuvakokemus.
Suosittelen lämpimästi.

 

Käyttäjän kahleeton kuva
Kahleeton hankki kulttuurikokemuksen: Arno Kotro: Sanovat sitä rakkaudeksi
Itä-Uusimaa, 01.01.2009

Jo kesällä sain käsiini Arno Kotron Sanovat sitä rakkaudeksi -kirjan hänen itsensä lukemana. Tänään aloitin sen kuuntelen. Sen aloittaminen vaati aikaa, mutta olen tyytyväinen odotukseen. Rakastan sitä, että joku lukee minulle ja tämä kuuntelukokemus toi hymyn useammin kuin kerran huulilleni. Välillä minun teki mieli alkaa väitellä Kotron kanssa ja huomauttaa joistakin asioista. Vaikka teksti tuntui olevan kliseinen niin se oli ajassaan kliseinen mikä on ehkä enemmän tässä ajassa olemista kuin oikeastaan kliseiden raapustamista peräkkäin. Mutta kai median naisihanteen luonnista on pakko kirjoittaa...
Minun täytyy varmasti hakea kirja vielä kirjastosta ja lukea se. Kokea teksti vielä itseni kautta, vaikka jo nyt teksti on antanut paljon miettimisen aihetta.

marika89 hankki lukukokemuksen: Sokerisiskot
Itä-Uusimaa, 05.11.2008

Ulla-Maija Paavilaisen kirjoittama kirja Sokerisiskot kertoo kolmen sisaruksen Sirkun, Pulmun ja Mariannen elämästä. Sisarukset käyvät läpi äidin kuoleman jälkeistä surutyötä sekä samalla kamppailevat oman elämänsä kanssa. Avioliitto ei enää kuki, on työkiireitä jne. Suoraan sanottuna he ovat kaikki rähmällään, minkä he osaavat hyvin peittää "kuoren" alle.
Paavilainen kerää kirjallansa pisteet kotiin. Se tempaa lukijan mukaansa, kirjaa ei malta jättää kesken. Muutenkin Sokerisiskot on hauskasti kerrottu ja naisten luonteenpiirteet ovat hyvin nykymaailmaan sopivia.
Ainoa miinuspuoli oli kirjan sekavuus. Aina ei tiennyt milloin kirjan henkilö ajatteli menneitä tai milloin tapahtuma tapahtui parhaillan.
Suosittelen, etenkin naisille!