yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 180 tulosta

Käyttäjän Astrolihjamo kuva
Astro hankki musiikkikokemuksen: DJ-keikka
Anniskeluravintola Ruma, Yliopistonkatu 40, Jyväskylä - Keski-Suomi, 25.07.2010

Lörsson-orkesteri oli pyydetty keikalle Radio Hear klubille Jyväskylään ja samalla tuli minullekin kutsu pieneen dj-keikkaan kera Lörssonin. Aloitimme tuttuun tyyliin nuorisomusiikilla eli Henry Theelin Tiritomballa sen jälkeen soi ainakin Simo Salminen, Arttu Suuntala, Eilert Pilarm, Martti Innanen, Kaisa ja Kumppanit, Kreivi Lindgren, Humppa-Veikot ja mitä niitä olikaan. Yleisöä ei ollut paikalla kovinkaan monta ja osa tykkäsi ja suurin osa ilmeisesti ei, koskapa poistuivat paikalta. Mutta sehän ei näitä diskijakkipoikia harmittanut eikä haitannut, päinvastoin. Kokemus oli oikein mukava ja antoisa ja soittimiakin opimme käyttämään suht nopeasti. Voisihan näitä tehdä lisääkin.

Lörsson-orkesterin keikalla olin myös mukana, rumpalin poistuessa hakemaan juomaa, tuurasin häntä. Istuin rumpujen takana ja pyyhin hikeä.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki taidekokemuksen: Jyväskylän taiteilijaseuran vuosinäyttely
Jyväskylän taidemuseo - Keski-Suomi, 07.11.2009

Taiteilijaseuran vuosinäyttely on aina käytävä katsastamassa, vaikka se ei ehdi kvonkaan paljon vuodesta toiseen muuttumaan, samat taiteilijathan siellä enimmäkseen pääsevät esiin. Tasokashan se oli taas, ei mitään spektaakkelia, mutta hyvä olo tuli, ajatuksia ja innostusta heräsi.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki musiikkikokemuksen: Virsistä viisi
Keski-Suomi, 01.11.2009

Uusi ohjelma vaikutti katsottavalta ja kuultavalta. Virrenveisuu on kivaa ja tarttuvaa, veisasin itsekin. Johanna Iivanainen on herttainen ja hyvä-ääninen laulaja.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki kulttuurikokemuksen: kotiseutumatkailua
Keski-Suomi, 27.10.2009

Jouduin yllättäin hyppäämmään koululaisbussiin ja kiertämään lähialueen koulujen seudut ja metsätiet. Ihan tuntemattomia paikkoja! Ihan lähellä kotiani. Kauniita maalaismaisemia. Ei edes harmittanut matkan pidentyminen puolella tunnilla.

Linja-autossa ON tunnelmaa, oli kiva kuunnella koululaisten liikuntatuntiselostuksia ja etupenkin mummon ufo-höpinöitä kuskille, joka vastaili ykskantaan mutta kohteliaasti.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Matkalaukkukostaja
Keski-Suomi, 27.10.2009

Hyvistä näyttelijöistä huolimatta amatööritasoista kesäteatteria.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Mansikkapaikka: Neil Hardvick
Keski-Suomi, 23.10.2009

Neil Hardvick on tehnyt paljon hyvää viihdettä, mutta ihmisenä on niin kyyninen ja lähes omahyväinen, etten piittaa. Mutta hienoja pätkiä menneistä hienojen suomalaisten näyttelijöiden huikeista suorituksista oli ilo katsoa.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki musiikkikokemuksen: Lauloin lahjaksi cd:levyn
Keski-Suomi, 20.10.2009

Lauloin koko illan:-O

Lauloin tuntemiani lauluja, äänitin koneelle, poltin cd:lle, aamusella piirsin levynkannet ja  pistin paketin postiin. Lahjaksi. Tekniikan kanssa oli opettelemista ja ähinää, muuten oli kiva uusi kokemus. Enhän minä mikään laulajatähti* ole, mutta äänelläänhän se variskin raakkuu.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Mansikkapaikka: Aira Samulin (ja Jorma Uotinen)
Keski-Suomi, 20.10.2009

Ihailen Aira Samulinin uraa, mutta henkilö pikkusen ärsyttää, ehkä se on se  nauru.

Nyt kuitenkin kutimeni kanssa istuin ja katsoin ja lopussa tuli kiitos!. Jorma Uotinen oli Airan kutsuma vieras ja niiden ällöjen kehumisrakastamisten perään Jorma LAULOI. Ah on sillä niin ihana äänikin!

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki musiikkikokemuksen: Kalliolle kukkulalle
Keski-Suomi, 16.10.2009

Kalliolle kukkulalle -konsertin Kai Chydeniuksen iki-ihanat ja pontevat laulut pistivät ihan väkisin laulamaan mukana. KOVAA, tunteella ja melkein tippa silmässä.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Juurikasvua
Keski-Suomi, 12.10.2009

Ensimmäisen osan jälkeen jäin odottamaan jotain, nyt en enää. Pannukakku tuli, plätsh...

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Strada
Keski-Suomi, 09.10.2009

Stradassa käsiteltiin tänään taiteen hinnoittelua. Se on kiinnostava aihe.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki taidekokemuksen: Taide -lehti
Keski-Suomi, 24.09.2009

Olen ollu Taide -lehden lukija jo seiskytluvulta lähtien. Tilasin sen opiskeluaikoinani 'oppiakseni', mutta perheistymiseni ruuhkavuosina lopetin tilauksen lehden kalleuden takia. Nyttemmin olen sen taas tilanut työasioiden takia. Se on niitä lehtiä joka ei vanhene, siksipä minullakin on niitä melko pino arkistoituna ja aina uudelleen voin niihin palata. Kuten jälkipolvenikin näyttää tekevän täällä käydessään. Kallishan se on ja joskus tuntuu että vähän pramea ja vaikeaselkoinen, mutta en osaisi ilmankaan olla.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki kulttuurikokemuksen: taideyhdistyksen kokous
Keski-Suomi, 24.09.2009

En kuulu kovinkaan moneen yhdistykseen ja aktiivisesti vain yhteen. En erityisemmin pidä kokustamisesta, paitsi sen sosiaalisesta puolesta ja vapaasta keskustelusta, mutta ymmärrän tämän tylsän hallinnollisen puolen olevan tärkeä osa toimivaa kulttuuritoimintaa. Ja jotta asioita edistetään on näitäkin tylsempiä hommia hoidettava.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki televisiokokemuksen: Karjalan kunnailla
Keski-Suomi, 24.09.2009

Karjalan kunnailla on kaunis kesäinen kuvaus pienen suomalaisen kylän kesästä, melkein liiankin kaunis. Näyttelijätyö on vaan niin huikeeta että sen kestää katsoa uudestaankin.  Innolla odotan myös jatko-osia.

Käyttäjän haihatus kuva
Haihatusmerja hankki kulttuurikokemuksen: Kulttuurisuunnistus
Keski-Suomi, 06.09.2009

Sadepäivästä huolimatta Jyväskylässä käsittääkseni ensimmäistä kertaa järjestetty kulttuurisuunnistus taisi oonistua ihan kelvollisesti. Ainakin näin satunnaisissa paikoissa käyneenä väittäisin että väkeä oli liikkeellä. Oli mukava nähdä kaupungilla sadevarustein sonnustautuneita ihmisryhmiä ja esimerkiksi taidemuseon ovesta sisään kulkevia lapsiperheitä:-)). Ehkä sadesää ei olekaan huono tällaiseen tapahtumaan, jossa pääsee sisällekin. Itse en osallistunut kävelyretkiin, joten en tiedä oliko ideaan kuuluva liikunnallinen osio yhtä onnistunut.