yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 105 tulosta

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Metsolat: Arkea ja juhlaa
kotisohva - Pohjanmaa, 27.03.2009

Kauniit häät ja yrittäjän arkea. Tästähän lama lähti, pankit tyrkytti lainoja. Oon kyllä ihmetelly pikavippejä- eikö mitään oo opittu.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kohtalo johtaa meitä
kotona - Pohjanmaa, 27.03.2009

Synkät raamit synkällä elokuvalla. Miksi tytärpuoli ei vaan kutsunut poliisia, eihän tikarissa hänen sormenjälkiään ollut. Ai niin, sitte ei olis voinu tehdä leffaa ja täytyihän ennustajan ennustus toteutua.

marjo66 hankki radiokokemuksen: Iskelmäradio
kotona - Pohjanmaa, 24.03.2009

Iskelmäradion vakituisena kuuntelija nautin siitä. Olen aina pitänyt (suomalaisesta) kantrista, mutta vasta nyt tajusin miten laaja käsite kantrikin on. Tuli monta kappaletta, jotka olisin itse sijoittanut vain gategoriaan "iskelmä". Onneksi vielä radiossakin tapahtuu opetusta.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatsomo: Uutishuone: Pelkistettyä todellisuutta
sohva taas - Pohjanmaa, 24.03.2009

Loppuiko se jo, ainakin toimitus sai itseluottamuksensa takaisin ja Martin aikainen lämpö palaili takaisinpäin. Kissa ja hiiri-leikkikin taisi loppua, kun uskallettiin monta vuotta salatut tunteet tuoda esiin. Jatkoa odotellessa voi miettiä mitä tuleman pitää.

Jo muutama jakso takaisinpäin tuli musiikki nykypäivään, kunnes tajusin kappaleiden todella olevan niin vanhoja, on sitä tainnut itsellekin ikää kertyä.

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: enkeliaskartelu
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 24.03.2009

Askarreltiin erilaisia enkeleitä ensikesän eviksille myyntiin, siis eräänlaista hyväntekeväisyyttä. Persoonia monia samoin enkeleistä tuli omia persooniaan, saas nähdä löytääkö "kaunein" ensimmäisenä uuden kodin, nauraa ainakin saatiin.

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Tiehoitokunnankokous
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: Asianosaiset

Erilainen kokous kuin olen tottunut.Tie on asianmukaisessa kunnossa ja samalla tavalla jatketaan. Pysyttiin aiheessa eikä rönsyilty avaruuteen.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Matilda ja lasten kapina
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009

Pitipä suklaatehtaan jäljiltä katsoa tämäkin, mutta ei yltänyt kuitenkaan samaan vangitsevuuteen. Ihmelapsi jolla ei lapsuutta. ja onnellinen loppu.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatu: Vaarasllisilla vesillä
kotisohva vaihteeksi - Pohjanmaa, 24.03.2009

Viekö ahdinko ihmisen niin nurkkaan, ettei järki enää kulje, toisaalta Karin on nähty erittäin voimakkaana persoonana, vaikkakin mieli järkkyy jossain vaiheessa. Tuskimpa ilmiantokaan helpointa on mutta eipä sitä kukaan itse uhraantuisi. kuulusteluissa totesin ainakin jonkinlaista kömpelyyttä, kokemusta ei oo. Syrjähypyn varjot taitaa seurata vielä pitkälle. ja hyvä näin

 

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Lopetettavan kyläkoulun oppilaiden kohtalo
Metsälän koulu - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: oppilaiden vanhemmat ja koululautakunta

Koulu sulkee ovensa eikä vielä tietoa minne oppilaat menevät, tuleeko koulumatkaksi reilu 30 vai 40 km yhteensuuntaan. Ainakin nyt vanhempienkin toiveita kuultiin ja itse jäin toiveikkaana odottamaan, että saisivat siirtyä vain hieman isompaan ja lähimpänä olevaan kouluun. Harmi vaan, kun se on kyllä nähty yläasteelle siirtyvistä missä koulussa parhaan opin saa. Pienesä koulussa ei lysmyily onnistu, vaan opettaja pystyy huomioimaan kun joku ei viitsi läksyjään tehdä ja asia laitetaan eteenpäin.

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Nuorisoseuran kokous
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: aktiivijäsenet

Taas vaihteeksi pakollinen kevätkokous ja alkuun tietenkin johtokunnan kokous. Saatiinhan ne oikeatkin asiat rönsyilevän kokouksen tiimoilta pöytäkirjaan.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatsomo: Uutishuone:Njet, njet
kotisohva vaihteeksi - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: yle1

Minkälaisia sikoja miehet voi olla ja kehtaa vielä yrittää vierittää omien tekojensa ja valintojensa seuraamuksia toisten niskoille. Onneksi vihdoinkin työtoveritkin herää.Velvollisuudentuntokin on olemassa vielä, uudet aatteet ei oo vallannut kaikkia (tietenkin nykypäivänäkin heitä löytyy). Muoti alkaa olla minunkin mieleistä samoin musiikki, on edetty omiin varhaisteinivuosiini.

marjo66 hankki musiikkikokemuksen: metallimessu
Keski-Porin kirkko - Pohjanmaa, 24.03.2009

Erilainen Jumalanpalvelus ja kirkko melkein täynnä. Satakunnan Kansassa maalailtiin kauhukuvia etukäteen, mutta onhan nykyaikainen kirkomusiikkikin syntyessään ollut "ei kirkkoon sopivaa". Pari ensimmäistä virttä tuli hieman turhan kovaa, kunnes löysivät sopivamman äänenkovuustason. Itse olen kasvanut "uuden" hengellisen musiikin mukana enkä hirveän innostunut ole laahaavasta urkumusiikista, niin mieluummin tämän valitsen. Hevi ei kuitenkaan ole oma musiikkimakuni, vaan esim. "Afrikkalainen gospelmessu" vie mukanaan. Avaisin kuitenkin kirkon ovia enemmänkin tällaisille uusille tuulille.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Metsolat
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009

Kyseessä oli jo 22.jakso Metsoloita ja elettiin joulua. Perisuomalainen sukujoulu, kaikki kokoontui yhteen ja oltiin onnellisia.

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Palvelututkimus
kaupat - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: minä

Suostuin erään tutkimusfirman koekaniiniksi ja kävin muutamassa kaupassa tutkailemassa asiakaspalvelun tasoa näin itsepalvelun aikakaudella. Ihan mielenkiintoista se loppujen lopuksi oli ja tuli kiinnitettyä huomiota asioihin, joita ei muuten huomaa, jopa palveluliikkeissä palvelu ei ole itsestäänselvää ja kuluttajan täytyy olla hyvin tietoinen haluamastaan.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Miesmalli
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009

Mukava vanha kotimainen elokuva tyylillä kulkuri ei ookaan kulkuri, ja rakkaus syntyy luultujen luokkarajojen yli. Mukavaa ajanvietettä kotiaskareiden lomaan.