yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 1958 tulosta

tiina- hankki musiikkikokemuksen: RSO:n konsertti
Mäkelänrinteen uimahalli - Uusimaa, 29.04.2010

Sinfoniaorkesterin konsertti oli mielenkiintoinen kokemus. Soitto oli todella taidokasta ja hyvää, mutta kun soittajat ja kapelimestari puhui, niin sitä ei kuulunut yläkatsomoihin asti. Tässä olisi voinut käyttää mikrofonia. En ollut ennen käynyt kuuntelemassa mitään tämäntyylistä konserttia, mutta kokemus oli ainutlaatuinen. En kyllä luultavasti enää ikinä mene tuollaiseen konserttiin , mutta klassinen musiikki sopii mielestäni hyvin esim. balettiin.  En oikein tiennyt, että mitä katsoa konsertissa, kun ei soittajia oikein jaksanut katsella koko aikaa. Olisin kaivannut konserttiin jotain muutakin, kuin musiikkia esim. tanssia. Mutta  konsertti oli kyllä kiva kokemus!

tiina-- hankki musiikkikokemuksen: RSO:n konsertti
Uusimaa, 29.04.2010

Konsertti oli oikein mukava kokemus, koska sinfonia orkesteria ei usein missään kuule. Oli myös hyvää vaihtelua koulupäivään kun sai kuunnella musiikkia. Konsertissa oli myös kivaa, että soittajat itse kertoivat soittimistaa niin sai hieman käsitystä, millaisista soittimista on kyse.

meliama hankki musiikkikokemuksen: RSO konsertti
Uusimaa, 29.04.2010

Oli ihan kiva kokemus kun en ennen ole livenä ollut katsomassa sinfoniaorkesterin konserttia, mutta koska istuin yläkatsomossa niin kaikkea mitä he kertoi ei kuulunut sinne asti.

Elina hankki musiikkikokemuksen: RSO konsertti
Mäkelänrinteen palloiluhalli - Uusimaa, 29.04.2010

En ole ennen käynyt tälläisessä konsertissa, joten en tiennyt, mitä odottaa. Yllätyin kuitenkin positiivisesti. Musiikki oli kaunista ja minusta oli kiva, kun muutama soittaja kertoi soittimistaan. Konsertti lajensi käsitystäni musiikista ja suosittelen tätä kokemusta muille.

kosomar hankki musiikkikokemuksen: RSO:n konsertti
Uusimaa, 29.04.2010

Konsertti oli hieno kokemus(: En ole aikaisemmin kuullut tällaista livenä, joten oli kiva saada näin arvostettu vieras esintymään koululemme.

rexhkro hankki teatterikokemuksen: RSO:n Konsertti
Uusimaa, 29.04.2010

Konsertti oli mielestäni todella mielenkiintoinen. Itse en ole tämän kaltaisen musiikin suurimpia faneja, mutta se vaikutti ihan kivalta. Tämä oli minulle uutta ja suosittelen, että jokaisen pitäisi kokea tämä joskus heidän elämänsä aikana. Kokemuksena tämä oli todella silmiä avaava ja hyvä.

hsa hankki musiikkikokemuksen: Radion sinfoniaorkesterin konsertti
Mäkelänrinteen uimahalli - Uusimaa, 29.04.2010

Menin tapahtumaan melko neutraalilla mielellä. En oikein odottanut mitään, ajattelin että konsertti voisi olla ihan mukava. En koskaan ennen ollut ollut kuuntelemassa sinfonia orkesteria, joten aluksi olin melko kiinnostunut asiasta. Konsertin aikana kapellimestari ja muutamat soittajat pitivät puheenvuorot. Puheenvuorot kestivät mielestäni hiukan liian kauan, vaikka asia olikin melko kiinnostavaa. Olisin kaivannut enemmän musiikkia, jotta olisin saanut paremman kuvan millaista musiikki on. Pitkät puheenvuorot lannistivat hiukan konserttia, mutta muuten minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Konsertti avarsi näkemystäni musiikista ja koin sen hyödylliseksi.

Maiju03 hankki musiikkikokemuksen: Radion sinfoniaorkesterin konsertti
Mäkelänrinteen palloiluhalli - Uusimaa, 29.04.2010
Tekijä: RSO

Mielenkiintoinen esitys joka antoi selkeämmän käsityksen sinfoniaorkesterista ja sen toiminnasta. Hyvää oli myös se että orkesterin soittajat kertoivat soittimistaan ja taustoistaan kuuluvalla äänellä. Mukavinta oli kuulla niin läheltä oikeaa sinfoniamusiikkia ja sitä arvostaa enemmän.

Ellen hankki musiikkikokemuksen: RSO konsertti
Mäkelänrinteen koulun palloiluhalli - Uusimaa, 29.04.2010
Tekijä: RSO

Tapahtuma oli itsessään hieno,vaikken olekaan klassisen musiikin ystävä. Kaikkien ihmisten pitäisi joskus kokea vastaava konsertti. NYt ymmärrän miksi RSO on niin suosittu maailmalla,kuten myös klassinen musiikki. Hyvää jatkoa ja menestystä heille!

Lunasol hankki televisiokokemuksen: Runoraati
Koti - Pohjois-Karjala, 20.04.2010
Tekijä: YLE, Minna Joenniemi, raatilaiset

Runoraati eroottisena :-) Rohkea ja hauska ohjelmaidea, jonka toteutus kyllä jätti minut hieman sekaviin tunnelmiin. Katriina Koskisen "Rakastaisin sinua niin" sekä Lassi Nummen "Koskettamatta" kolahtivat teksteinä eniten. Innostuin raatilaisten tavasta keskustella näkemästään, lukemastaan ja kuulemastaan.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Lähikuvassa Heikki Salo
Koti - Pohjois-Karjala, 19.04.2010
Tekijä: Toimittaja Telle Virtanen

Kuuntelen aina mielellään Telle Virtasen ohjelmia ja Heikki Saloa - niin hänen sanoituksiaan, lauluaan kuin puhettaankin. Oiva yhdistelmä kuulla näitä kahta samanaikaisesti radiossa. Viehätyin kovasti ajatuksista, joita Salo kertoi novellien lukemisen merkinneen hänelle laululyriikoiden teossa. Viisasta juttelua, antoisaa ajatustenvaihtoa.

Lunasol hankki lukukokemuksen: Sinulle luotu
Koti - Pohjois-Karjala, 19.04.2010
Tekijä: Ulla-Maija Paavilainen

Romaani Soile Lajusen karriäärintäyteisestä elämästä ja kovasta johtajuudesta. Teos oli kirjoitettu siten, ettei vedonnut minuun ja että päähenkilön kovuus ja laskemointi olivat suorastaan luotaantyöntäviä. En pitänyt. 

Lunasol hankki lukukokemuksen: Lööppimurha
Koti - Pohjois-Karjala, 19.04.2010
Tekijä: Susanna Ylimaula

Tympeä dekkari, jolta odotin paljon. Odotukset syntyivät YLEn ajankohtaisohjelman perusteella: olin nähnyt toimittajana työskentelevän Susanna Ylimaulan puhuvan harkiten ja viisaita väkivallasta ja sen ehkäisystä. Dekkarista en pitänyt lainkaan, sain luettua sen vaivoin. Oli paikoin myös hyvin vastenmielinen.

Lunasol hankki teatterikokemuksen: Odotus
Joensuun kaupunginteatteri - Pohjois-Karjala, 12.04.2010
Tekijä: Heidi Junkkaala, näyttelijät Saisio & Packalén

KOM-teatterin "Odotus" vieraili Joensuun kaupunginteatterissa. Hyvä oli, että vieraili! Esitys oli hieno. Alussa kesti tovin ennen kuin pääsin mukaan - oli hieman hämmentävä aloitus. Pääsin myös nostalgiamatkalla entiseen kotikaupunkiini, erinäisten järjestö- ym. asioiden äärelle. Tunnistettavaa, koskettavaa oli runsaasti. Esimerkiksi "What a person can do?" - roolittelu ja esittäminen jäi mieleen ... sellaisena yksittäisenä kohtana. Hienoja näyttelijöitä Pirkko Saisio ja Marja Packalén ovat!

Käyttäjän karkokko kuva
Karolina hankki elokuvakokemuksen: Näin koulutat lohikäärmeesi
Uusimaa, 11.04.2010

Tosi hieno elokuva. 3D sopii tämäntyyppisiin loistavasti.

Tarina kertoo viikinkipäällikön pojasta joka on, nooh, ei-viikinkimäinen. Kylää terrorisoi lohikäärmeet ja siispä ne ovat vihollisia jotka on tuhottava. Poika kuitenkin ystävystyy yhden kanssa ja huomaa että ehkäpä he ovatkin ymmärtäneet väärin lohikäärmeitä. Mutta yritäpä saada jääräpäinen viikinkiyhteisö vakuuttumaan asiasta!

Pojan ystävä, hampaaton niminen lohikäärme, on aivan mielettömän hellyttävä ja hienosti tehty hahmo.

Suosittelen lämpimästi.