yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 105 tulosta

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Jali ja suklaatehdas
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009

Tallensin boxille, kun tuli ja ajattelin sivusilmällä katsella samalla kun hommailen muita iltapuhteita. Höh, vangitsi niin, että tapitin silmät suurina ja muut hommat jäi tekemättä. Todella vangitseva vaikka olikin lastenleffa.Ahneus sai palkkansa ja itsekkyyskin murentui. Rakkaus voittaa kaiken!

marjo66 hankki televisiokokemuksen: kotikatu: Kortti vie, kortti tuo
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: yle1

Oliko ihan pakko? Eikö Karinillakin ole jo sen verran elämänkokemusta, että olis tajunnu hujauksen. Kaipa nurkkaan ahdettuna ottaa oljenkorresta kiinni ja toivoo mahdottomia. 

Olisikohan ollut mahdollista kertoa kansantaudista hieman syvällisemminkin ja kansantajuisesti Onnin yhteydessä. On täydellinen suomalainen mies, ei puhu eikä pukahda.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Tartu mikkiin: Mattilan sisarukset
kotisohva vaihteeksi - Pohjanmaa, 24.03.2009

Miten yhdestä perheestä voi tulla tuollaisia laulajia (tuli kyllä mieleen Babitzinit silloin joskus). Anitta tulee päihittämään toiset vielä kirkkaasti, kunhan ikää hieman karttuu, tähän tulokseen oon tullu jo pari vuotta sitten, mutta ajatus vain vahvistuu. Sen verran kovat kylmänväreet saa aikaiseksi (merkki todella mahtavasta laulajasta, siihen pystyy vain aniharva).

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Puolustuksen puheenvuoro: Vain lasten vuoksi
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: YLE TV2

Kuka on oikea huoltaja erossa, kukaan ei oo täydellinen, mutta miksei enmmän yhteistyötä vanhempien välillä, pelkkää kostoako? Jos toisella on aikaa katsoa perään toisen ollessa töissä, miksi lasten pitäisi olla yksin?

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatsomo: Uutishuone: Häirikkö
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: yle1

Lentokonekaappaus on lapsenmieleen jäänyt, eipä nykypäivänä varmaankaan saisi enää vastaavaa uutisarvoa, kuin silloin. Nykypäivän uutistentekijöiden kotonumeroita tuskin löytyy luettelosta, joten vastaavat uhkaussoitot ei tavoita. Aina niitä ääripään ajattelijoita löytyy, kunhan en itse törmää heihin.

Vihdoinkin edes jotain asioita saivat Raija ja Vesa välillään selvitettyä- suomalainen puhumattomuus-. Miten kauan työtoverit peittelee ryyppäämistä, ehkä sitä nykyäänkin voisi kysyä.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: kotikatu: Sodassa ja rakkaudessa
sohva taas - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: yle1

Joka leikkiin ryhtyy, tulivatpa pakon edessä järkiinsä. "Itte" Mäkimaakin herää jälkipolven tarpeellisuuteen, nykymaailmassa omat lapset varmaankin jää turhan usein muka kiireiden jalkoihin. Ja onneksi Eevakin huomaa, ettei yksin raha tuo onnea.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Tappava ase 4
sohva taas - Pohjanmaa, 24.03.2009

Kauheaa koheltamista, tällekin tyylilajille kannattajansa löytyy, taidanpa itse siirtyä kuitenkin "Murhasta tuli totta"-linjalle. No, aivot sai olla narikas

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Yksityistiepäivät
Niinisalon varuskuntakerho - Pohjanmaa, 24.03.2009
Tekijä: Suomen Tieyhdistys

Suomalaiset yksityistiet oma kansalliskulttuurin alalaji. Odotin tylsää luennointipäivää, mutta asiat vietiin mieleniintoisesti läpi ja paljon opein uutta. Eipä ne tiet itsekseen toimi, jonkun on niistäkin huolehdittava.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Prinssi William
kotisohva - Pohjanmaa, 24.03.2009

Juorulehtien lööpit ovat oma tarinansa, ehkäpä tämäkin elokuva oli siloiteltu, joten totuus on siltä väliltä. Vahinokatsominen, kun digiboxi olikin nauhoittanut omia aikojaan isännän penkkiurheilun aikana. Tyytyväinen olin kuitenkin iltapuhteeseeni.

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: laskiaisrieha
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 25.02.2009
Tekijä: mm.minä

Pienen kylän kokoontuminen laskiaisena. Tarjolla oli hernesoppaa, pannaria ja laskiaispullaa. Nuotio paloi, sai omia makkaroita paistaa. Lapsille ja lapsenmielisille parikin lumikasaa pulkkamäkeä varten ja kentän ympäri latu. Sankka lumipyry lauantain auringonpaisteen jälkeen hieman vähensi osanottajia, mutta köökin puolella kiirettä piisas.

marjo66 hankki taidekokemuksen: Paperikurssi 2
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 25.02.2009
Tekijä: kansalaisopisto

Lauantaina oltiinkin koko päivä yhdessäollen. Nyt päästiin jo asiaankin eli paperinvalmistukseen.
Oli viisi erilaista pohjamassaa joista sitten valmistimme papereita. seuraavaksi massoja sitten koristeltiin ja tehtiin uusia papereita. Koristeina käytettiin banaaninkuoria (esivalmistelu perjantaina), vanhaa yrttimaustetta, ruusun terälehtiä, paperisilppua ja pellavanarua. Samalla keittiönpuolella valmistelimme sunnuntaita...

marjo66 hankki taidekokemuksen: Paperikurssi 1
Kallträskin nuorisotalo - Pohjanmaa, 25.02.2009
Tekijä: kansalaisopisto

Saimme vihdoin jotain ns-talolle, eli kolmen kokoontumisen paperintekokurssin. Eka ilta meni tutustuessa paperinteon saloihin. Revimme sanomalehtiä joista sitten keitettiin massaa. Opimme myös paperin olevan kuituja joista taasen riippuu paperin laatu ja käyttäytymisominaisuudet esimerkiksi taitettavuus.Tutustuimme myös erilaisista papereista tehtyihin uusiomassoihin.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Puolustuksen puheenvuoro: Rajariitoja
kotisohva - Pohjanmaa, 25.02.2009

Sopivan tapahtumarikasta oikeusdraamaa. Ei jäänyt junnaamaan paikalleen, mitä hieman pelkäsin. Loistava vastaveto kaikille "L.A.law":lle. Raapaistiin myös pintaa syvemmälle joten lakimiehiltäkin löytyy sydän, aina pelkkä ulkokuori ei kerro kaikkea.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: kotikatu: Yksi elämä
sohva taas - Pohjanmaa, 24.02.2009

aah "Kuningas" ilmestyi ruutuun(joku kolmosen sairaalasarjassa esiintyi tuolla nimellä ;talkkarinako?).Lakimiehet vastakkain saas nähdä mitä vielä kehittyy, eipä ainakaan "ite mäkimaa" pääse jyräämään. Teemua käy sääli; eipä ole montaa jaksoo kun ravintolapoka kysyi "onko tuollaisia miehiä olemassa" (johon itse kylläkin jatkoin onko tuollaisia naisia olemassa, mutta näyttää Niinakin olevan). Itse en yksinkertaisesti pystyisi hyppäämään sänkyyn noin heppoisesti, siksi en oikein ymmärrä tuollaista hommaa. Jotenkin vain oon alkanu miettiin, että onko tuollainen todella noin yleistä.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Pirunpelto
kotisohva - Pohjanmaa, 24.02.2009
Tekijä: Tuottaja Sirpa Bertling, Käsikirjoitus Heikki Luoma, Ohjaus Jukka Mäkinen

Nyt suostuu vastaanottamaan kirjotustusta, viime viikolla ei.

Tuli toi Pirunpelto katsottua kaikki jaksot, ei niin hyvä kuin "vanhat" maalaiskomediat, mutta nekin vaativat useamman katsontakerran ennenkuin "avautuivat". Sisälsi kipeitäkin asioita, mutta oli kiva katsella kun katsojan mielikuvituksen varaankin jätettiin asoita, ettei kaikkea toimintaa näytetty suoraan. Loppujaksoissa näytettiin myös miten "pahiksillakin" on sydän, ettei lähimmäisenrakkaus hautaudu oman edun tavoittelun alle kokonaan ja oikeus voitti kuitenkin.