yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 105 tulosta

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatsomo: Uutishuone:Puhu hiljaa rakkaudesta
Pohjanmaa, 19.02.2009

Miten muutamassa vuodessa voi kyllästyä mieheensä, eikö olisi voinut hieman miettiä ennen naimisiinmenoa. Entäs pitikö oikeudessa vannoa vala? Enpä oikein ymmärrä tuollaista eroamista; tietenkin se joskus on ihan oikeutettua, mutta vaan "huvinvuoksi"!

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Isän vanha ja uusi
Pohjanmaa, 19.02.2009

"Ei se vaihtamalla parane"  oon kuullu joskus ja näyttää pitävänsä paikkansa. Kunpa kaikki miehetkin sen uskoisivat. Saas nähdä tuleeko tolle omalle ukolle viidenkympin villitys sitte joskus...vielä en oo merkkejä huomannu.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kotikatsomo: Uutishuone
Pohjanmaa, 16.02.2009

Luvannut en ruusutarhaa

Suomalaista jännitystä parhaimmillaan. Kuka vuoti skandaaliuutisen ja miksi paperi oli ylellä?...

marjo66 hankki kulttuurikokemuksen: Sarka
Pohjanmaa, 16.02.2009

SARKA Maatilarakentaminen, metsä- ja energiamessut Seinäjoki Areenassa.

Täytyihän sitä käydä katsomassa millaiset uudet messut on ja miten paljon maatalous muuttunut sitten lapsuusajan karjatilan. On tullu lypsyrobotit ja muutenkin koneet vallanneet alan, pientiloja tuskin enää edes löytyy.

Jatkoimme vielä kulttuurikierrosta tutustumalla kuuluisaan kyläkauppaan. Rahaahan sinne saisi uppoamaan vaikka kuinka paljon, mutta suht hintatietoisena oon huomannu siellä hintatason nousseen aikalailla. Ainakin ruokapuolella on kalliimpaa kuin paikallisessa S-marketissa...

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Rakkauden sivut
Pohjanmaa, 13.02.2009

Kaunis rakkaustarina. Oikea rakkaus pysyy, esteet voittavaa. Jotenkin vain jäi pelottamaan oma tulevaisuus dementikkona, ei kovinkaan houkutteleva ajatus vaikka tässä taisikin olla kysymys jostain muusta muistinmenetyksestä, dementikkohan "elää" uudestaan vanhoja aikoja, nykypäivä vain katoaa ?

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Metsolat
Pohjanmaa, 04.02.2009

Vaikkei suurempia juonenkäänteitä tapahtuisikaan, niin on nautittavaa katsella tavallista elämää ja vaatteet on aivan ihania, milloin tulevat takaisin? Tahtoo kunnon vyötäröllä olevia housuja.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: kotikatu
Pohjanmaa, 04.02.2009

Sänkyynhyppäyksillä on seurauksensa. Tovottavasti Teemu tulee ajoissa kotiin, itse kun koki pettävänsä jo pelkästään viihtymällä juttelemassa toisen kanssa.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: kotikatu
Pohjanmaa, 04.02.2009

Samanlaiset viihtyy yhdessä ja vaikka dementoituneita ovatkin mikseivät saisi nauttia elämästä vielä kun jaksavat. Toisaalta tulee mieleen lapset jotka keksivät kaikki kepposet.
Ja toinen ääripää, kun olet kaunis kaikki on sallittua. Miksei Juuso ja Rebekka käräyttäny rikasta ka kaikentietävää tyttöä.

marjo66 hankki elokuvakokemuksen: WILDLIFE VAASA 2008 -palkinnonluovutus
Pohjanmaa, 04.02.2009

Vielä hehkutusta lasten hyvästä suorituksesta. Katsottiin "Maunon hirvittävä päivä" uudestaan sekä pari pätkää aikuisten sarjojen elokuvista. Tuli taustatietoa itse festivaalista sekä lasten leffanteosta. On nyt tekstitettävänä ja lähtee sitten maailmalle (Armeniaan(?) ja Saksaan). Itselläni niin huono kielipää, että kun osa selostuksista oli englanniksi, niin hieman sellaista sieltä täältä juttua. Mutta opettajan kanssa ymmärsimme, että sikäläisille elokuvafestivaaleille. Lapsilla oli ollu teknisenä neuvonantajana ammattilainen, joka ei Suomea oikein puhu. Voittona tuli videokamera; sinänsä vaan harmi kun eletään koulun viimeistä kevättä. Syksyllä on ovet kiinni joten nautinto kamerasta jää lyhyeksi.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Pieni talo preerialla
Pohjanmaa, 04.02.2009

Vaikeuksien kautta voittoon. Itsesääliin ei kannata vajota. Ja taas tuli muutama tippa tirautettua.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Eurovision 2009
Pohjanmaa, 04.02.2009

No, niinhän siinä kävi että kansa valitsi väärin. Täytyisi olla jotain todella erilaista ja erottuvaa, johan Lordi sen todisti.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Tartu mikkiin
Pohjanmaa, 04.02.2009

Ensin meinasin jättää katsomatta, mutta onneksi luin toisenkin parin. Pate oli hieman pettymys, mutta viimekesäisten keikoilla käynnin lisäksi ohjelma vain vahvisti miten hyvä laulaja Vicky on. Hallitsee todella laajan esittystaidon. Mahtavaa.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Tom ja Thomas-salaperäiset kaksoset
Pohjanmaa, 04.02.2009

Vaikka olikin "koko perheen"-elokuva, antoi paljon ajateltavaa. Miten julma maailma voikin olla. Onneksi asun Suomessa - eihän täällä tuollainen olisi mahdollista. toisaalta miksi salailu ja piilottelu, eikä isä edes reagoinut "herrotteluun".

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Kartanon naiset
Pohjanmaa, 04.02.2009

Ai jotkut kartanot on omistanu haltijan jolla on sydän. Yleensä nämä valtijattaret ovat hyvin "itsetietoisia". Eipä silti, itse en tuota aikaa haluaisi kokea.

marjo66 hankki televisiokokemuksen: Metsolat
Pohjanmaa, 04.02.2009

Kaupunkilaislapset maatilaa pitämään, olisipa tosielämässäkin yhtä rohkeita ihmisiä ja paljon.
Olispa Meriläinen selvinpäin ajanu sitä autoo- tuomio olis ollu ainakin tuplana.