yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 266 tulosta

Warna hankki lukukokemuksen: Truman Capote: Aamiainen Tiffanylla
Pirkanmaa, 18.02.2009

Pidin kirjan tyylistä, vaikkei tarina sinällään lopulta ole niin kovin ihmeellinen. Kuvitukseksi tietenkin päähän asettui Audrey Hepburn, mikä tosin ei haitannut, päinvastoin.

miamarian hankki kulttuurikokemuksen: Tiiliskivi-klubi
Pirkanmaa, 18.02.2009

Performansseja, kirjailijavieraita, musiikkia ja Tiiliskivi-kirjallisuuspalkinnon jako tunnelmallisella Telakalla. Poikkitaiteellisuutta ja kirjallisuuskeskustelua hyvässä seurassa.

miamarian hankki kulttuurikokemuksen: Elävän Kirjallisuuden Festivaali
Pirkanmaa, 18.02.2009

Erilainen kirjallisuustapahtuma, jossa ohjelmassa mm. runoperformanssi, kirjojen vaihtotori, kirjasairaala ja yhteisen kirjan kirjoittaminen. Lämminhenkinen kotoisa tunnelma ja iloisia ihmisiä.

miamarian hankki lukukokemuksen: Aki Salmela: Leikitään kotia
Pirkanmaa, 18.02.2009

Ihanaa, ajatuksia herättävää sanoilla leikkimistä!

Käyttäjän jams kuva
jams hankki taidekokemuksen: Africa/Now
Pirkanmaa, 16.02.2009

Tampereen taidemuseossa pyöri viimeistä päivää Africa/Now -näyttely ja pitihän se käydä sitten katsomassa. Hyvä, että kävin, sillä olihan siellä miellyttävää taidetta joka kelpaisi kotiinikin. Etenkin David Mzugunon ja Lewis Stephen Msezan taulut olivat mieleeni.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki kulttuurikokemuksen: Tampereen kirjamessut
Pirkanmaa, 16.02.2009

Ensinnäkin on ihan sairaan hyvä homma, ettei tapahtuman nimi ole enää Henki & elämä, koska se kuulosti niin uskonlahkojen kokoontumiselta ettei mikään. Mutta kyllähän nämä vielä Helsingin kirjamessuille kalpenevat. Oli ihan kivaa, mutta jotain uupui. Pisteet ilmaisesta bussikuljetuksesta keskustasta pelipaikalle. Kävin myös keräilymessujen ja rakennusmessujen puolella. Keräilymessuilla haisi, rakennusmessuilla oli kivan näköisiä nuoria miehiä.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello
Pirkanmaa, 16.02.2009

Animaatiopätkä, jonka kuvamaailma ei ehkä ihan ollut minun mieleiseni, mutta ihan jännä tämä silti oli. En ehkä toista kertaa tarvitse tätä kuitenkaan.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki kulttuurikokemuksen: Elävän kirjallisuuden festivaali
Pirkanmaa, 16.02.2009

Tampereen yliopiston kirjallisuuden lukijoiden järjestämä varjotapahtuma Tampereen kirjamessuille. Kävin kääntymässä, ostin eurolla runon kulttuurikuntoilusta, lainasin elävän kirjan Vegaani, vastaanotin ilmaisen novellikokoelman Savukeidas-kustantamolta ja joku innokkaasti yritti taivutella minua osallistumaan johonkin sci-fi-kirjoituskilpailuun.

Matkalla bongasin Sorsapuiston Tanssiva tyttö -patsaalla pinkin villasukan.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki kulttuurikokemuksen: Kingstate Tampere Tasting Club: Episode III The Revenge of the Blue Cheese
Pirkanmaa, 16.02.2009

Maistelukerhomme kokoontui uusien makuelämysten, ruokakulttuurin, merkeissä. Paritettua sinihomejuustoa ja keskusteluja aiheesta. Positiviista, yllättävää vääntöä.

miamarian hankki taidekokemuksen: Kotiseutunäyttely
Pirkanmaa, 13.02.2009

Kotiseutunäyttely Oriveden kirjastossa, esillä oli paljon alueeseen liittyviä kirjoja ja valokuvia. Näyttelykolon sisustus oli viihtyisä.

miamarian hankki lukukokemuksen: Sanna Karlström: Päivänvalossa
Pirkanmaa, 13.02.2009

Runot olivat toki hyviä, mutta ne olivat todella lyhyitä ja niitä oli vähän.

miamarian hankki lukukokemuksen: Kristiina Wallin: Murtuneista luista
Pirkanmaa, 13.02.2009

Ajatuksia herättävää lyriikkaa, todella kiehtovaa kielenkäyttöä.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki elokuvakokemuksen: Fighter
Pirkanmaa, 12.02.2009

Luettuani Samuli Vauramon Shooting Star -osallistumisesta ja siihen myös osallistuneesta Cyron Melvillestä, halusin nähdä jotain tältä Cyronilta ja se jokin oli sitten tanskalainen elokuva Fighter. Melko läpinäkyvä, mutta kiva muslimitytön kasvutarina, johon yhdistyi yllättävän näyttävä kung fu. Melko oivallinen veto, läpinäkyvyydestään huolimatta. Mutta kyllä Samuli parempi näyttelijä on kuin Cyron ;)

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: ShakespeareRe-Told: Much Ado About Nothing
Pirkanmaa, 12.02.2009

Sain aikaiseksi katsoa toisen ShakespeareRe-Toldin, aiemmin olen tsekkaillut Macbethin lähinnä James McAvoyn takia ja tämän nyt Damian Lewisin tähden. Ihan ookoo, ei mitenkään vallankumouksellista. En nyt ihan heti perään janoa niitä kolmea muuta Re-Told-dramatisointia, joiden tiedän olevan olemassa.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki teatterikokemuksen: Kultainen kattila
Pirkanmaa, 12.02.2009

Tanssiteatteri MD:n Kultaisen kattilan enskari oli melko kiva ja maittoi lapsettomalle, mutta lapselliselle aikuisellekin ihan hienosti. Tosin tuli mieleen, että pitää varmaan käydä sitten joskus se viimeinen esityskin katsomassa, josko pojat pelaisivat paremmin vielä yhteen. Nyt mielestäni parit iskut olivat vähän hukassa ja synkka ei ihan täydellisesti toiminut. Tykkäsin silti.