yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 151 tulosta

Lunasol hankki radiokokemuksen: Maailman paras levy: Carl-Kristian Rundman
Pohjois-Karjala, 01.02.2009

Carl-Kristian Rundmanin maailman parhaissa levyissä oli paljon progea. Värttinälläkin on sijansa Rundmanin maailman parhaissa. Levollista ja leppoisaa kuultavaa, koko ohjelma.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Sheriffi McGee, 3.osa
Pohjois-Karjala, 30.01.2009

Kuunnelmasarjan 3.osa Rabbit's Endin kaupungista. Humpuukin myyntiä ihmeitä tekevänä rohtona, junan saapuminen, Daltonien ryöstöretki, aseenkanto-oikeuden pohdintaa... Antti Litja sheriffinä oli mainio. Äänimaailma toteutettu hyvin - kuuntelijana koin olevani villissä lännessä :-)

Lunasol hankki radiokokemuksen: Sheriffi McGee, 2.osa
Pohjois-Karjala, 27.01.2009

Kuunnelmasarjan 2.osa YLE Areenalta nautittuna :-) Hyvin tehty, vakuuttava, hieno äänimaailma. En ihmettele lainkaan sitä, että kuunelma voitti Sokeain kuunnelmapalkinnon. Ihmiselämän isot kysymykset tässä kuunnelmasarjassa vahvasti läsnä.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Per Schreiner: Takaisin Tuengen Alléelle
Pohjois-Karjala, 26.01.2009

Aamulla ennen töihin lähtöä kuuntelin sunnuntaina lähetytyn "Takaisin Tuengen Alléelle". Kuunnelma oli hämmentävä kokemus. Intensiivistä kerrontaa, mutta juonessa kiinni pysyminen otti lujille.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Viikon taiteilija: Erkki Pohjola
Pohjois-Karjala, 25.01.2009

Kuoronjohtaja, professori Erkki Pohjolan tarina taitelijaksi, suomalaisen ja kansainvälisenkin lapsi- ja nuorisokuorolaisuuden kehittäjäksi. Hienosti tehty ohjelma, kiitos Pohjolan ja toimittaja Inari Nuuteron. Kunpa kaikki opetuksesta ja sen rahoituksesta päättävät olisivat kuulleet / kuulleet tämän haastattelun! Taiteen perusopetuksen ja laulamisen merkitystä Pohjola toi mm. esiin. Kuuntelijan tunteita pintaan nosti tietoisuus Pohjolan äskettäisestä kuolemasta. Hyvin koskettava haastattelu.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Ajantasan lauantaivieras: Juha Lehtola
Pohjois-Karjala, 24.01.2009

YLE Radio Suomen Ajantasan vieraana käsikirjoittaja, ohjaaja Juha Lehtola. Ohjelma tuli kohdalle ns. vahingossa, mutta ihan mieluisaa sitä oli kuunnella. Lehtola vaikutti veikeältä immeiseltä. Ohjaustyön vastuullisuus jäi hänen sanomisistaan erityisesti mieleen.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Maailman paras levy. Susanna Haavisto.
Pohjois-Karjala, 23.01.2009

Uusintana to-illassa kuultu Maailman paras levy -sarjassa vieraana oli tällä kertaa Susanna Haavisto. Mieleenpainuvaa kerrontaa, hauskojakin perusteluita maailman parhaiden levyjen valinnoille. Haaviston näytteleminen ja laulaminen ovat aina puhutelleet minua.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Sheriffi McGee
Pohjois-Karjala, 18.01.2009

Radioteatterin 1.osa kolmiosaisesta kuunnelmasta "Sheriffi McGee". Kiinnostavalta tuntuva, kuunteluun tempaava. Voitti Sokeain kuunnelmapalkinnon 2008. Vedenpuute, entisajan liikkuminen, tunteiden skaala: ne välittyivät erinomaisesti! En ehtine kuunnella kahta seuraavaa osaa lähetysaikoinaan; onneksi on YLE Areena!

Warna hankki radiokokemuksen: YleX: Koe-eläinpuisto
Pirkanmaa, 14.01.2009

Miksei kukaan ollut kertonut minulle, että Koe-eläin puisto on tullut uusintana ties kuinka kauan jo? Jostain syystä uppoaa, vaikken yleensä pidä tämänkaltaisesta huumorista.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki radiokokemuksen: YleX: Magneetti
Pirkanmaa, 07.01.2009

En juuri ole kuunnellut radiota, mitä nyt vähän Radio Rockin Korporaatiota ja YleXin viikonloppua, joten pyysin ystäviltäni suosituksia kuunneltaviksi radio-ohjelmiksi. Sain muun muassa ehdotuksen YleXin Magneetista, jonka nyt siis kuuntelin ja koin sen olevan mukava pikkukatsaus indien ihmeisiin. Tämän päivän setti oli ainakin ihanan rauhallinen ajankohtaista nukkumaanmenoa ajatellen ja jäi kaiken kaikkiaan hyvä mieli. Odotin tosin Leenan kuulostavan aivan toiselta kuin miltä hän kuulosti. Muutamien bändien tekosia intoonnuin etsimään myös Spotifysta playlistiksi huomista työpäivää ajatellen, kiitos Magneetin: ainakin Friendly Firesia kuunnellaan.

villeriina hankki radiokokemuksen: Radio Voima
Päijät-Häme, 07.01.2009

Päivästä toiseen kuunnellen alkaa toistaa itseään:(

Lunasol hankki radiokokemuksen: Loirin luona
Pohjois-Karjala, 06.01.2009

Toimittaja Paula Jokimies haastatteli Vesa-Matti Loiria. Hyvää kuunneltavaa. Loirilla mm. ajattelemisen aihetta antavia ajatuksia siitä, mitä on taide. Luonnon merkitys, hiljaisuuden kuunteleminen, itsensä kanssa viihtyminen tulivat myös vahvasti esiin.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Maailman paras levy: kirjailija Kjell Westö
Pohjois-Karjala, 04.01.2009

YLE Radio Suomen uusi sunnuntaiaamun ohjelmasarja, jossa jokin julkisuudesta tunnettu henkilö esittelee maailman parhaimmat levyt. Ensimmäisessä osassa vieraana oli Kjell Westö. Tällä kertaa erityisesti mieleen painui Westön valinta maailman parhaimmaksi rakkauslauluksi ja sen perustelut. Ihan kiinnostavalta vaikuttava ohjelma, jonka ääreen palaan jatkossakin. Sarja muistuttaa YLE Radio Ykkösen Näistä levyistä en luovu -ohjelmaa, jossa kuullaan enimmäkseen klassisen musiikin repertuaaria. Hyviä ohjelmia molemmat! 1. Maailman paras levy on kuultavissa viikon ajan YLE Areenalla.

Lunasol hankki radiokokemuksen: Markku Heikkinen: Yksilöllinen usko
Pohjois-Karjala, 01.01.2009

Markku Heikkisen toimittama "Yksilöllinen usko" oli antoisaa kuultavaa. Uskonnon merkityksestä nyky-Suomessa tarkastelevassa ohjelmassa keskustelivat Heikkisen kanssa Kimmo Ketola, Petri Luotonen ja Ari Tikka. Kuultavissa YLE Areenalta helmikuun loppuun asti. Ajatuksia herättävä ohjelma. Tykkään näistä YLE Radio Ykkösen keskusteluohjelmista! Heikkinen on kyseenalaistava, provosoivakin toimittaja, joka tekee myös taustatyönsä hyvin.

Käyttäjän calluna kuva
Calluna hankki radiokokemuksen: Maija Poppanen
Uusimaa, 31.12.2008

Radio Yle1:ssä oli psykiatri Jari Sinkkosen mielenkiintoinen ja käänteentekevä tulkinta Maija Poppasen "kiltteydestä".