yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 266 tulosta

justus67 hankki elokuvakokemuksen: Kummeli elokuva - Alivuokralainen - DVD
Pirkanmaa, 05.02.2009

Harmiton, aivot narikkaan elokuva. Ei siis elokuvataiteen suuria helmiä, mutta kuitenkin varsin viihdyttävää ja kuten sanottu, elokuva on varsin harmiton.

Homoilulle tässä elokuvassa nauretaan kovasti. Vaikka elokuvassa hahmot taitavat olla enemmänkin stereotypioita aiheesta. Minua itseäni ei oikein enää naurattanut homoista väännetty huumori. Se alkaa olemaan klisee. Herää vain kysymys, että mikä ihmisryhmä on seuraava, jolle nauretaan. Tässä mielessä elokuvassa on menty yli siitä, missä aita ei ole kovin korkealla. Se vähän laskee elokuvan arvoa. Huumoria, joka ei parodioi jotain on ilmeisesti vaikea tehdä.

Ihan hyvä ja katsomisen arvoinen elokuva. Nyt ei tarvitse mennä teatteriinkaan, kun elokuvan on jo nähnyt.

justus67 hankki kulttuurikokemuksen: Erkki & Aulis, Synti ja Syöpä sekä Synti ja Syöpän pojan koston paluu - CD -
Pirkanmaa, 05.02.2009

Tuossahan sitä on materiaalia, joka on aika tarkalleen suomennettu Monty Pythonin sketseistä. Ne toimii osin ihan hyvin suomenkin kielellä.

Aloitusraita Urjalan keuhkotautiparantola on vinkeetä vääntöä keuhkosairaiden ihmisten tekemänä. Maininnan ansaitsevat myös Jämsänkosken varit, Punahilkka ja viidakko sekä äänitteen parhaana pitämäni Puhuva paska.

Vakavasti ottaen tämä on paremminkin ammattikouluhuumoria. Kuitenkin ihan hyvää sellaista. CD:llä on kahdeksankymmentä luvun tekemisen meininkiä. Ei siis niin hiottua, mutta vakavasti tehtyä huumoria. Herääkin kysymys, että miksi huumoria ei oteta vakavasti?

No, hyvä levy kuitenkin.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Regina: Puutarhatrilogia
Pirkanmaa, 05.02.2009

Reginan ensi viikolla julkaistava Puutarhatrilogia on MySpacessa ennakkokuuntelussa ja sieltähän se sitten piti lämmittellä mieleen, kun edellisestä levystä tykkään ihan mielettömästi ja esikoisesta myös. Tosin olen niille edeltäneille levyillekin syttynyt hitaasti, tämän kanssa käynee myös niin. Tykkäilin, mutta en vielä lujaa - sekin päivä saattaa kuitenkin koittaa.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Kaikki paitsi Mårtenson on turhaa
Pirkanmaa, 05.02.2009

Kiitos Spotifyn sain viimein kuunnella Lasse Mårtensonin tribuuttilevyn ja olihan se juuri niin positiivinen kokemus kun olin olettanutkin. Mukavan letkeitä vetoja, kuitenkin melkolailla vanhaan henkeen. Ehkä tämän joskus pariin uuteen otteeseenkin käy läpi.

miamarian hankki lukukokemuksen: Tiina Raevaara: Eräänä päivänä tyhjä taivas
Pirkanmaa, 04.02.2009

Apokalyptinen satu, jossa vallitsevia tunteita pelko ja viha, värejä musta, harmaa ja likaisenruskea. Silti: linnunsulan kosketus kasvoilla, hajut ja maut, aistivoimaisuus.

miamarian hankki taidekokemuksen: Kiinan taide
Pirkanmaa, 04.02.2009

Näyttely Kiinan taiteesta Tampereen yliopiston kirjastossa on mielenkiintoinen, mutta kovin suppea. Esillä on Aukusti Tuhkan kokoelmista parikymmentä piirrosta sekä muutamia muistiinpanoja. Olisi hienoa saada aiheesta laajempi näyttely jonnekin.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Uutishuone: Luvannut en ruusutarhaa
Pirkanmaa, 04.02.2009

Jakso sijoittui aikaan tasan 10 vuotta ennen minua ja edelleen tuon ajan arvomaailma ja toiminta noissa ympyröissä tuntuu niin hämmentävältä. Oma mielenkiintoni politiikkaa kohtaan kalpenee Raijan paneutumiselle jne. Kokemus on hämärä ja hämmentävä, mutta kuitenkin hyvä kun pystyy sulkemaan sen hämmennyksensä pois ja keskittymään ihmisten väliseen kemiaan ja tarinaan muuten.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Kuorosota
Pirkanmaa, 03.02.2009

Edellisen illan kuorosota, jossa keskitin huomioni aika pitkälti vain esityksiin enkä välien jaadijaadijaahan. Kisa kiehtoo minua, vaikka en ollutkaan ihan samaa mieltä illan häviäjästä. Esiintyykö jossain joku kuoro yhtä kokonaisvaltaisin esityksin?

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: A Camp: Colonia
Pirkanmaa, 03.02.2009

Nina Perssonin sooloproggiksen käsittääkseni toinen pitkäsoitto, edellisestä on vierähtänyt jo jokunen tovi. Melko tasaisen kiva levy, ei mitään ihmeempiä. Sopi töiden aloitteluun kuin nenä päähän.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki lukukokemuksen: Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Pirkanmaa, 03.02.2009

Kirjasarjan viimeinen osa on selätetty ja nyt ollaan mustassa aukossa, ei oikein tiedä miten pitäisi jatkaa. Se näissä sekoamisissa on vikana..

Valtaosa teorioistani osui oikeaan, joten voiton riemun minä ainakin sain. Ja rauhan, kun en voi spoilaantua tästä tarinasta.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki lukukokemuksen: Stephenie Meyer: Eclipse
Pirkanmaa, 01.02.2009

Lukunopeus alkaa lähennellä mahdottomia, tiedän, tällaisissa tilanteissa olen onnellinen siitä ettei mulla ole muita suita ruokittavana tässä huushollissa ja saatan uppoutua hyväksi toviksi ihan muihin maailmoihin. Jano se vaan pahenee, kohta viimeistä viedään.

En ole moniinkaan asioihin pystynyt suhtautumaan tällaisella innolla. Ehkä vähän mielisairasta, mutta ainakaan tämä ei vahingoita ketään.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Let it flow - tanssin virtaa
Pirkanmaa, 01.02.2009

Breakdance kiehtoo minua, vaikka itse en siihen ryhtyisikään. Säilöin tätä dokkaria digiboksilla ja nyt viimein katsoin sen pois. Olin yllättynyt suomalaisen ryhmän menestyksestä maailmalla ja samalla ihan mielettömän iloinen tietysti. Mutta eniten yllätti dokkarin kauneus dokkarina! Erittäin positiivinen ja hieno kokemus.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Silminnäkijä: netissä kasvaneet
Pirkanmaa, 01.02.2009

Katselin vuoden alussa lähetetyn Silminnäkijän jakson vasta nyt, tasoittaakseni vähän erään kirjasarjan aiheuttamaa pakkoani. Työn puolesta ja muutenkin tämä asia kiinnostaa minua ja ehkä siinä nyt saatiin jollain tasolla sanottua jotain muutakin kuin se, että netti on pelkkää pahuutta. Mutta pelkästään negatiivisuuksia esiteltiin, kun olisi voitu esitellä asioita jotka ovat positiivisia.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Eleanoora Rosenholm: Älä kysy kuolleilta, he sanoivat & Vainajan muotokuva
Pirkanmaa, 01.02.2009

Eleanoora Rosenholm ei ollut ollenkaan sitä mitä odotin. Ei ollenkaan. En tiedä miksi odotin jotain käsittämättömän synkkää ja verta hyytävää, mutta olin melko onnellinen ettei se osoittautunut ollenkaan sellaiseksi. Kuuntelen takuulla jatkossakin.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Hanna Pakarinen: Love in a Million Shades
Pirkanmaa, 01.02.2009

Ei mitenkään erityisiä odotuksia, kuten ei Hannan edellistenkään levyjen kohdalla. Tasapaksu, mutta kuitenkin Hannan levyksi tunnistettava. Kokemuksena ihan tasainen.