yle.fi

Kirjoita kokemusraportti

Millainen oli viimeisin kulttuurikokemuksesi? Kokemusraportilla voit kertoa siitä myös muille.

Täytä kokemusraportti

Vilkkaimmat kokemuspaikkakunnat

Hae kulttuurikokemuksia

Katso, millaisia tuntemuksia jokin tietty konsertti, näyttely tai teatteriesitys on herättänyt muissa käyttäjissä.

Halutessasi voit myös kommentoida toisten kirjoittamia kokemusraportteja. Kommentoidut raportit siirtyvät kulttuurikunnon keskustelupalstalle.

Hakusana(t)

Haulla löytyi 266 tulosta

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: U2: Get On Your Boots
Pirkanmaa, 21.01.2009

U2:n uusi single Spotifyn kautta, pakkohan se oli kuunnella kun kerran tarjottiin. Ei herättänyt lainkaan niin voimakkaita tunteita kun monet aikaisemmat U2:n biisit. Neutraalit tunteet jäi, mutta päätin jatkaa päivää U2:n merkeissä, joten eiköhän päästä positiivisen puolelle pikapuoliin.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Sirkus
Pirkanmaa, 20.01.2009

Tarkastelin Sirkuksen suuren loppushown jälkijunassa, sarjan muita osia en oikeastaan katsonut juuri lainkaan kun ei se harjoittelu oikeastaan kiinnostanut. Viimeiset esitykset olivat lähinnä "ihan kivoja", mutta Evan ilma-akrobatiasta tykkäsin kovastikin - kaunis nainen, kaunis esitys, kaunis mieli asiasta jäi. Kokemuksena kuitenkin positiivinen, sillä minusta on ihanaa kun sirkusta on ruvettu nostamaan esille.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki kulttuurikokemuksen: Barack Obaman virkaanastujaispuhe
Pirkanmaa, 20.01.2009

Seurailin Obaman virkaanastujaispuhetta ihan aidon kiinnostuksen vuoksi. Ei siinä liikaa olemassaolevia vaikeuksia hyssytelty, päin vastoin. Hyvä puhe, hyvä puhuja. Jäi sellainen positiivinen fiilis, hyvistä puhujista usein jää vaikka puheen väri olisikin hieman synkkä.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki teatterikokemuksen: Kiviä taskussa
Pirkanmaa, 19.01.2009

Helsingin kaupunginteatterin vierailu Tampereen teatterilla, Martti Suosalo ja Mika Nuojua. Paikkasin ystävättäreni puolisoa, ilolla tässä roolissa, eli avecina teatterissa. Melko hulvaton esitys, hillittömiä hetkiä ja huomattavasti tuntuu naurulihaksissa :D Suosittelen lämmöllä!

miamarian hankki lukukokemuksen: Juha Itkonen: Kohti
Pirkanmaa, 16.01.2009

Niin se vaan on, että omalta itseltään ei pääse pakoon, ei vaikka minne menisi.

miamarian hankki lukukokemuksen: Virpi Hämeen-Anttila: Muistan sinut Amanda
Pirkanmaa, 16.01.2009

Pieneltä naiselta suuria sanoja, suuria tarinoita.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki televisiokokemuksen: Helppo elämä
Pirkanmaa, 16.01.2009

Maikkarin uusi kotimainen maanantaisarja Helppo elämä, parin jakson verran katselin putkeen digiboksin kätköistä eikä voi väittää, että tästäkään kotimaisesta sarjasta pitäisin. Lähinnä ärsyttää, näyttelijävalinnoista en pidä ja homma on muutenkin sekava, tulee ärsyttävä fiilis.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Tegan and Sara: This Business of Art
Pirkanmaa, 16.01.2009

Tegan and Saraa on tullut kuunneltua varsin paljon aiemminkin, mutta tämä varhaisempi tuotanto on ollut hämärän peitossa. Nyt Spotifyn avulla kuuntelin heidän toisen pitkäsoittonsa, ensimmäisen Vapor Recordsin leivissä.

Poikkesihan tuo tuoreemmasta tuotannosta, eikä ollut kuitenkaan ollenkaan huonoa. Vähän ehkä perinteisempää kuin uudemmat albumit. Tykkäsin kovasti ja uskon, että nyt kuuntelen kokonaisvaltaisemmin heidän tuotantoaan.

Warna hankki elokuvakokemuksen: Ensemble, c'est tout - Kimpassa
Pirkanmaa, 15.01.2009

Uskaltauduin epäluulostani huolimatta lopulta katsomaan tämän. Elokuvaversio oli huomattavasti kirjaa kevyempi, eikä kertonut henkilöiden taustoista paljoakaan. Kirjaa lukematta olisi saattanut jäädä turhankin irtonaiseksi. Kuvituksena kirjan pääkohdille kuitenkin toimi, ainakin kun olin muutenkin kuvitellut Camillen Audrey Tatoun näköiseksi.

Warna hankki televisiokokemuksen: TV1: Katu
Pirkanmaa, 15.01.2009

Sarja taitaa lähteä seurattavaksi. Ensimmäinen jakso tosin oli kovin traaginen ja ehkä hieman hidastempoinen, mutta hyvin tehdyn sarjan tuntomerkit löytyivät. Ainakaan kyseessä ei ole brittivastine Salatuille elämille.

Käyttäjän jams kuva
jams hankki musiikkikokemuksen: Timo Räisänen: ...and then there was Timo
Pirkanmaa, 14.01.2009

Last.fm-palvelu suositteli minulle ruotsalaisen Timo Räisäsen kuuntelemista ja koska Spotify sitä tarjoili, niin pistin kokeiluun. Räisänen osoittautui tuoreimman levynsä perusteella reippaaksi inkkarokkariksi, iloista meininkiä englanniksi. Tätä kuuntelen takuulla jatkossakin.

Warna hankki taidekokemuksen: Tampereen taidemuseo: Africa/Now & Going the Distance
Pirkanmaa, 14.01.2009

Afrikkalainen nykytaide osoitti olevansa muutakin kuin ikivanhojen henkienkuvien kopiointia turisteille. Vieläkin enemmän olisi ehkä saanut irti, jos tietämys Afrikasta ei olisi luokkaa "Siellä asuu tummia ihmisiä, joista monilla on AIDS ja ne tanssii nuotion ympärillä kirahvien kanssa."

Mieke Balin videoteokset olivat hieman hankalia. Olisi tuntunut typerältä istua keskellä salia luurit päässä 45 minuuttia, kun toiset vierailijat kurkkivat selän takaa. Joku toinen esittelymuoto toimisi paremmin?

Warna hankki radiokokemuksen: YleX: Koe-eläinpuisto
Pirkanmaa, 14.01.2009

Miksei kukaan ollut kertonut minulle, että Koe-eläin puisto on tullut uusintana ties kuinka kauan jo? Jostain syystä uppoaa, vaikken yleensä pidä tämänkaltaisesta huumorista.

Warna hankki elokuvakokemuksen: Bloody Sunday
Pirkanmaa, 14.01.2009

Vaikka Pohjois-Irlannissa onkin nykyään rauhallisempaa, mikään ei ole maailmassa muuttunut. Surullista. Näyttelijät olivat poikkeuksellisen uskottavia, minkä takia elokuva veti moneksi hetkeksi hiljaiseksi.

Warna hankki elokuvakokemuksen: Wall-E
Pirkanmaa, 14.01.2009

Uskomattoman suloinen elokuva. Ainoa huono puoli oli se, että alkoi kaivata parempaa telkkaria ja/tai sitä että saisi itsensä tuupittua teatteriin katsomaan ajoissa.